| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; Držim fige. 2.semestar ti se čini lakši? Hm, ne znam, nemoj se prerano veseliti, obično je u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Držim fige. ![]() 2.semestar ti se čini lakši? Hm, ne znam, nemoj se prerano veseliti, obično je u početku najlakše, a onda tek slijedi ono teže. Meni je recimo ovaj (IV.) semestar najgori do sada. Nije ni toliko stvar u težini, nego u količini gradiva. Za samu književnost smo dobili pročitat' 69 knjiga za lektiru. I još bi se to dalo nekako pročitat' da ne moraš većinu dana provest' na faxu, a u vrijeme kad si doma posvetit' se i ostalim kolegijima. No dobro, valjda ću uspjet' nekako, kako svi - tako i ja. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #163 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Što se tiče privikavanja da, ali je meni prva spram druge bila ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #166 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima koji sam ja pehist.... ![]() sad prije par dana, spremam se za ispit iz matematika, mogu reči da sam baš zapeo i to na vrijeme, mjesec dana prije ispita počeo sam lagano sa pripremama, išao na instrukcije, da bi se profesor na dan ispita sjetio stavit popis studenata koji su prijavili ispit....i ja otvorim popis, i onak laganini počnem čitat ko bude na ispitu, zatvorim prozor i idem dalje učit..... ![]() ....nakon pola sata se sjetim da bi mogao pogledat dal sam i ja n popisu, jer ako nisam mogu se hebat.....idem ja gledat, 3 puta pretražim i ne nadjem se....pa mislim si ono wtf....ispit sam prijavio 9 dana prije samog ispita..... ....nazovem ja referadu i vele mi da se mogu hebat, ok, ne doslovno, ali u tom stilu....jbg....kaj ću sad...bio sam živčan ko sam vrag.....taj cijei dan sam se vozil s bajkom da i bogme dobro sam se ispuhao....sterao sam ih sve u pm...... ![]() ....a to je jedini ispit za kojeg sam se malo ozbiljnije pripremil, tj. sigurno bi prošao, a izgubili su i prijavnicu od još jednog kolege, al on nije imao blage veze, pa je bil sretan "koda je prošel", jer ne gubi rok..... ![]() ....toliko o mojoj sreći.... ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
| | #167 (permalink) |
| Banned | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima danas bila na faxu,i što se tiče toga da je drugi semstar lakši-danas jedan predmet prvi put imali-i jedan predmet se sastoji od 4 predmeta i ako npr 3 položimo jedan padnemo moramo sva 4 polagati na završnom ispitu...a predmet je težak totalka ![]() |
| | |
| | #168 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Klasika... ja imam jedan predmet sad na 4 godini, gdje na ispitu dobiješ 5 pitanja. MORAŠ odgovoriti na svih 5 i za dva i za pet, a razlike su samo u kvaliteti odgovora. znači, četiri pitanja odgovoriš savršeno, peto nemaš pojma, i pao si ![]() wtf ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #170 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Takav sistem ispita smo i mi imali lani na jednom kolegiju. A čak i ako bi odgovorio na svih 4-5 pitanja točno (ta pitanja smo sami izvlačili iz omotnice), znalo se dogoditi da te pita još neku sitnicu, ali ne da bi dobio 4 ili 5, nego tek tako. Čovjek se nažalost mora pomiriti s tim i to je to.
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:25.