| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: M@tej@ Čovjek se nažalost mora pomiriti s tim i to je to. Ne mora, već ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #172 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #174 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
To me podsjetilo na moj slučaj s pišanjem (mislim da je na prethodnoj stranici). ![]() A ništa, sad ćeš za sljedeći rok morat' manje učiti.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #175 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... | |
| | |
| | #178 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
![]() ...javi kak je prošlo.... ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:59.

To me podsjetilo na moj slučaj s pišanjem (mislim da je na prethodnoj stranici). 
a valjd ću položit-nadam se.ali nada je kurva.... joooj..... sam da položim....
tako da nisam danas imala....