| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; Prevelika sam hladovina što se toga tiče.. imam onaj stav "lako ćemo" koji me nije nigdje odveo Jadna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Prevelika sam hladovina što se toga tiče.. imam onaj stav "lako ćemo" koji me nije nigdje odveo Jadna moja mama, mislim da će se preporodit kad ja diplomiram
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,056
![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Naravno da sam tužna kad padnem ispit, ali ne opterećujem se time previše. Padnem - padnem, Bože moj. Neće mi bit ništa bolje ako se zbog toga nerviram.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima je, ali kad ti je položeni kolokvij uvjet za potpis i testiranje semestra, a ne uspijevaš ga položit, to je onda nešto drugo ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima ja sam ooogromni kampanjac nema teorije da ja krenem ucit tjedan dana pred ispit.. makar morala i cijelu knjizurinu od 700 str. naucit.. ne, to se sve stigne u 4 dana pred ispit zato su mi ocjene bajne doduse nikad nisam skroz nespremna izasla na ispit, uvijek bar nes pogledam.. i ak padnem - padnem, ima jos rokova al sad me uhvatial tolika lijenost da mi se nis ne da zayeb... a 7 ispita mi za vratom ![]()
__________________ |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Član | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Ne primam to k srcu.... pao-pao, ima rokova... mlad sam ![]() Jedino me može naživcirat preočita nepravda, kada gledaš svoj ispit na kojem piše 2, pa asistent prekriži i napiše 1.... Skoro sam ga nabio u glavu, ima sreća što nisam agresivan po prirodi, al bilo je blizu (govno jedno )
__________________ |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Fora kod studiranja je pravilno isplanirati vrijeme i što ćeš učiti, ako imaš plan, onda nijedan pad nije stresan, jer ga oekuješ... žrtvuješ vrijeme za nešto drugo, taj pad odradiš kasnije i ako si dobro isplanirao kad sve proteče pravilno, možeš stalno padati da ti ne bude stresno i na kraju dati ispite...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:09.

Jadna moja mama, mislim da će se preporodit kad ja diplomiram

nema teorije da ja krenem ucit tjedan dana pred ispit.. makar morala i cijelu knjizurinu od 700 str. naucit.. ne, to se sve stigne u 4 dana pred ispit
al sad me uhvatial tolika lijenost da mi se nis ne da
zayeb... a 7 ispita mi za vratom

)