| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ev vratila se s ovog i okinila sam...odgovarala ja i sva se zablokirala,mozak mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #192 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Ja jedva čekam Uskrs, samo da se malo odmorim jer će mi sljedećih nekoliko dana bit ubitačno. U ponedjeljak imam ispit, a u srijedu seminar, 4 knjige za lektiru i pišemo nekakav esej. Da stvar bude bolja - radim petak popodne i subotu ujutro i još u petak nakon posla idem u plesnu školu, a sna mi nedostaje već sad. ![]() Nespretna, čestitam na ovom položenom, a za ovaj drugi ti želim više sreće sljedeći put! ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. Zadnji Uredio M@tej@ : 12-03-08 u 22:41. |
| | |
| | #200 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Bah, danas imam ispit iz Mrežnog programiranja u 9 am. Nemogu se pohvaliti da sam pretjerano učio jer neznam kaj bi trebalo doć na testu, iako je profesor rekao da nebi trebalo biti problema za onog ko je sam rješavao zadaću. Ja se po svojoj prirodi uvijek nadam najgorem ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:56.

)