| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; i vex kak je prošao ispit? jel si znao šta? oćeš proći?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #202 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima moji ispiti nisu odmah za prolaz, prolaz se traži negdje u 7. mjesecu, dakle još imam 2 ispita iz tog predmeta za prolaz ![]() Ali mislim da sam dobro napisao. Danas je labos iz informacija,logika,jezici te ispit iz trgovačkog prava ![]() Sutra labos iz telekomunikacijskih sustava i u četvrtak ispit iz lokalnih mreža ![]() Jeben tjedan, wouldn't you say? ![]() |
| | |
| | #203 (permalink) |
| fear of the dark | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima a dobro ako misliš da si dobro napisao onda se nemaš razloga brinuti... ja sutra imam onaj njemački opet.... sad ću mal učit i tak..
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #204 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
)Ajde, ajde, nema predaje ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:49.

)