| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; ja idući tjedan imam 3 kolokvija + seminar što moram napraviti.... a gradiva ima puno za učiti...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #214 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 20
Poruka: 65
![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima ajoj, ovisi. bude mi jako teško ako zbilja naučim a na usmenom me sruše jer im se eto neda ispitivat/dopustit nam da prođemo ili nas jednostavno hoće zajebavat. a ako padnem a nisam učila znam da sam si sama kriva pa se ne živciram... studiram i ja na teškom faxu tako da su i kod nas su padanja uobičajena.
__________________ Riskirajmo, prisjetivši se da nikad nismo prestali tiho voljeti one koje smo nekad voljeli glasno... |
| | |
| | #216 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima ja sam bio godinu dana.. pokupio sam se i baj baj da je mene pitat nastavnik bi trebao provodit s jednim ucenikom 20 dana. samo s njime. i da vidi kao prvo jel kopetentan i drugo da vidi jel svaca... ili ga treba vracat nazad. i tako 20 dana opet s drugim ucenikom.... a ne ovo tipa: evo ti skripta od 2oo stranica i ti je napumpaj uglavu ------------- svi mi prolazimo istu zivotnu skolu... |
| | |
| | #217 (permalink) |
| Banned | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima danas sam pisala jedan kolokvij.. i uslikala sam mobitelom ispit pitanja,par slikica... tako da ću sad znati šta je bilo u ispitu točno,treba se znati snaći...bilo je 3 profr u predavaonici,sam se šetali,nit se moš švercati nit nešto prepisati...a hvala bogu slabo ko je učio nešta.... ![]() |
| | |
| | #218 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
nit da ti da upute ha ha | |
| | |
| | #220 (permalink) | ||||
| prof. Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
To samo pokazuje karakter nekoga ko odustaje zbog nevaljalog razloga i to govori puno o tebi samome. Citat:
Citat:
Citat:
![]() Ja sutra imam ispit iz Informacija,Logika,Jezici; neznam, slabo sam učio jer sam previše samouvjeren u svoje poznavanje Java programskog jezika, loše bu to završilo ![]() A ispit u srijedu je prošao stvarno zbunjujuće, čudan osjećaj, ali mislim da bi trebalo biti dobro, ali kako sam rekao sve je do sada prošlo odlično, po Murphyevom zakonu nekaj treba poći po krivu, znači ispit koji je bio ili ovaj sutra ![]() | ||||
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:33.

+ seminar što moram napraviti.... a gradiva ima puno za učiti...