| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; Padovi su donekle podnošljivi no vrijeme iscekivanja ispita mi je još gore.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #221 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Padovi su donekle podnošljivi no vrijeme iscekivanja ispita mi je još gore. ![]()
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
| | #224 (permalink) |
| Banned | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima a joooj.... vama 90 min traje nama max sat vremena,nekad traje i po pola sata ili cca 15 min.... ovisi od profa do profa...ma poznata mi je ta priča nekad samo pogledam ispit i odma predam prazan test 0 bodova.... jesi ti bar šta riješio? |
| | |
| | #225 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
Ništa, sad i tebi želim više sreće drugi put. ![]() Ja imam ispite tek predzadnji tjedan u 4.mjesecu, a subotu prije toga mi se ženi bratić, tako da već vidim kako ću sve naučit'. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #227 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Ne vole svi moj smisao za humor, barem u real life Koji drugi put? Mogu imati ili maximalno jednu grešku ili sve točno ![]() Citat:
![]() Možeš ti to ![]() Kako su drugima prošli ispiti, nismo valjda samo neukrotiva i ja imali ispite ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:54.