Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; ni jednom?? omg.... pa jel ti jedeš te knjige?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-03-08, 20:55   #231 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima

ni jednom?? omg.... pa jel ti jedeš te knjige?
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 20:56   #232 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 25
Poruka: 3,030
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ja sam ooogromni kampanjac nema teorije da ja krenem ucit tjedan dana pred ispit.. makar morala i cijelu knjizurinu od 700 str. naucit.. ne, to se sve stigne u 4 dana pred ispit zato su mi ocjene bajne doduse nikad nisam skroz nespremna izasla na ispit, uvijek bar nes pogledam.. i ak padnem - padnem, ima jos rokova al sad me uhvatial tolika lijenost da mi se nis ne da zayeb... a 7 ispita mi za vratom
tak sam i ja par dana pred ispit učio

OT: podnosio sam dobro jer sam znao da nisam naučio i da sam pao sa razlogom, a kada sam naučio onda sam i prošao, osim jednom kada sam bio na usmenom i lik me pita dal mi ovo prvi put, ja kažem da,a on mi kaže da se vidimo drugi put , a sve sam znao
Clank je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 00:31   #233 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

ja prošao parcijalu iz matematike jučer nizovi, limesi i te fore

ni sam nisam mogao vjerovat da sam prošao jer nas je ful malo prošlo i ono nisam ni mislio da ću ja bit među tima kad ono....

odmah se jedno pivce popilo u obližnjem kafiću

edit: inače, šta se tiče padova , do sad baš nisam padao pa neznam (tek sam prva godina) , ali upoznat ću ja i taj osjećaj sigurno vrlo brzo hihih

Zadnji Uredio Ive_ri : 29-03-08 u 00:34.
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 10:58   #234 (permalink)
Banned

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar

opa ive bravo za matematiku,ajde super bar si ju uspio riješiti.... a ja i matka još ratujemo...
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 11:17   #235 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Čestitke Ive
Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
opa ive bravo za matematiku,ajde super bar si ju uspio riješiti.... a ja i matka još ratujemo...
Ako te nekaj muči imaš ovdje neki matematički zadaci ili Tko zna matematiku??

Pa se lagano pomogne ako znamo
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 11:20   #236 (permalink)
Banned

opa...super ... .... kad bude trebalo i kad budem radila matku ond ću se poslužiti s tim jel stvarno pojma nemam matku..
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 12:41   #237 (permalink)
Banned

Datum registracije: 24-03-08
Godina: 30
Poruka: 134
zenskarosh

Citat:
uuuuuuuuuuu...ne vrijeđaj žene braco,iza svakog uspješnog muškarca stoji mudra žena tako da
e bas sam se ovog upitao neki dan! kod mene nije taj slucaj: nije pa nije he he he

uvjek naletim na neku s kojom ja dominiram totalno. upravo zbog tog izgubim brzo interes. a opet one pre dominatne se nedaju ili mene ne trebaju - cista priroda

--------------
najvise zena ima u studentskim menzama haha. kako me jucer jedna plavusa odmjerila ajme' sto ljudi treba uradit kad te netko svlaci očima? pomagajte hehe

------------
u splitu ima visokih plavusa, u varazdinu niskih - pa sad koje volite
zenskarosh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 12:52   #238 (permalink)
Banned

zenskarosh

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Zato si se ti bajno snašao
To samo pokazuje karakter nekoga ko odustaje zbog nevaljalog razloga i to govori puno o tebi samome.Imaš toga, samo jesi li spreman platiti nekoliko desetaka tisuća eura po semestru za takav studij?Ti uvijek trebaš biti spreman na sve i jedan dio toga je da samostalno ili u grupi radiš i učiš.Ajde, sad bar možeš eliminirati pitanja i bolje se pripremiti za sljedeći rok

Ja sutra imam ispit iz Informacija,Logika,Jezici; neznam, slabo sam učio jer sam previše samouvjeren u svoje poznavanje Java programskog jezika, loše bu to završilo

A ispit u srijedu je prošao stvarno zbunjujuće, čudan osjećaj, ali mislim da bi trebalo biti dobro, ali kako sam rekao sve je do sada prošlo odlično, po Murphyevom zakonu nekaj treba poći po krivu, znači ispit koji je bio ili ovaj sutra

ok, i bit svega tog je?

''izdrzi, crkni, stvori covjece ako ces prezivit u ovo doba nakon doba... bilo je prije i gore... ma i danas je jos uvjek gorko

svatite mi smo samo bica na ovoj zemlji koja sama sebi krojimo sudbinu. ovo sto danas vidimo je nista neko teska automatizacija: daj ovamo daj tamo...

kakvo obrazovanje? kakav visi standard?

o cemu vi? budaletine bolje vam se vratit 4000 godina unazad i zivit kao zivotinje a ne kao kemijske namuščane kravate

---------------
ja ipak mislim da je skup zivot u hrvatskoj. pogotovo za putovanja i hranit se.
zenskarosh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 17:58   #239 (permalink)
Banned

zenskarosh frajeru prvo koristi edit kad nešto želiš nadodat ... ako želiš citirati postove od nekoliko osoba klikni na ovaj plus desno kod tog posta.
drugo-šta si ti kao neka manga za kojom ženske lete pa se sad tu kurčiš u temi o padovima na kolokvijima i ispitima?
mogu mislit kake su te ženske ak s njima uvijek ti dominiraš.... šta trebaš radit kad te plavuša svlači očima? pa skini se i pokaži svoje čari ček zaš je tu bitno kakih plavuša ima u splitu i varaždinu?! jel ti vidiš naslov teme? a i niko ni ne priča ovdje o plavušama...
ti nama govoriš da smo mi budaletine??? a jebiga ne možemo svi biti pametni kao ti
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 20:58   #240 (permalink)
Banned

zenskarosh

Citat:
zenskarosh frajeru prvo koristi edit kad nešto želiš nadodat ... ako želiš citirati postove od nekoliko osoba klikni na ovaj plus desno kod tog posta.
drugo-šta si ti kao neka manga za kojom ženske lete pa se sad tu kurčiš u temi o padovima na kolokvijima i ispitima?
mogu mislit kake su te ženske ak s njima uvijek ti dominiraš.... šta trebaš radit kad te plavuša svlači očima? pa skini se i pokaži svoje čari ček zaš je tu bitno kakih plavuša ima u splitu i varaždinu?! jel ti vidiš naslov teme? a i niko ni ne priča ovdje o plavušama...
ti nama govoriš da smo mi budaletine??? a jebiga ne možemo svi biti pametni kao ti
tko tebi prica ista? nikom se ja tu ne obracam... ja pricam sam za sebe.. nek tako i ostane

----------
manje imam na dusi - ako sve pobrisem
zenskarosh je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114