| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; ni jednom?? omg.... pa jel ti jedeš te knjige?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #232 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 25
Poruka: 3,030
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
![]() OT: podnosio sam dobro jer sam znao da nisam naučio i da sam pao sa razlogom, a kada sam naučio onda sam i prošao, osim jednom kada sam bio na usmenom i lik me pita dal mi ovo prvi put, ja kažem da,a on mi kaže da se vidimo drugi put , a sve sam znao ![]() | |
| | |
| | #233 (permalink) |
| praskaton | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima ja prošao parcijalu iz matematike jučer nizovi, limesi i te fore ![]() ni sam nisam mogao vjerovat da sam prošao jer nas je ful malo prošlo i ono nisam ni mislio da ću ja bit među tima kad ono.... odmah se jedno pivce popilo u obližnjem kafiću ![]() ![]() edit: inače, šta se tiče padova , do sad baš nisam padao pa neznam (tek sam prva godina) , ali upoznat ću ja i taj osjećaj sigurno vrlo brzo hihih Zadnji Uredio Ive_ri : 29-03-08 u 00:34. |
| | |
| | #235 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Čestitke Ive ![]() Citat:
Pa se lagano pomogne ako znamo ![]() | |
| | |
| | #237 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
uvjek naletim na neku s kojom ja dominiram totalno. upravo zbog tog izgubim brzo interes. a opet one pre dominatne se nedaju ili mene ne trebaju - cista priroda -------------- najvise zena ima u studentskim menzama haha. kako me jucer jedna plavusa odmjerila ajme' sto ljudi treba uradit kad te netko svlaci očima? pomagajte hehe ------------ u splitu ima visokih plavusa, u varazdinu niskih - pa sad koje volite | |
| | |
| | #238 (permalink) | |
ok, i bit svega tog je? ''izdrzi, crkni, stvori covjece ako ces prezivit u ovo doba nakon doba... bilo je prije i gore... ma i danas je jos uvjek gorko svatite mi smo samo bica na ovoj zemlji koja sama sebi krojimo sudbinu. ovo sto danas vidimo je nista neko teska automatizacija: daj ovamo daj tamo... kakvo obrazovanje? kakav visi standard? o cemu vi? budaletine bolje vam se vratit 4000 godina unazad i zivit kao zivotinje a ne kao kemijske namuščane kravate --------------- ja ipak mislim da je skup zivot u hrvatskoj. pogotovo za putovanja i hranit se. | |
| | |
| | #239 (permalink) |
| Banned | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima zenskarosh frajeru prvo koristi edit kad nešto želiš nadodat ... ako želiš citirati postove od nekoliko osoba klikni na ovaj plus desno kod tog posta. drugo-šta si ti kao neka manga za kojom ženske lete pa se sad tu kurčiš u temi o padovima na kolokvijima i ispitima? ![]() mogu mislit kake su te ženske ak s njima uvijek ti dominiraš.... šta trebaš radit kad te plavuša svlači očima? pa skini se i pokaži svoje čari ček zaš je tu bitno kakih plavuša ima u splitu i varaždinu?! jel ti vidiš naslov teme? a i niko ni ne priča ovdje o plavušama...ti nama govoriš da smo mi budaletine??? a jebiga ne možemo svi biti pametni kao ti ![]() |
| | |
| | #240 (permalink) | |
---------- manje imam na dusi - ako sve pobrisem | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:26.

nema teorije da ja krenem ucit tjedan dana pred ispit.. makar morala i cijelu knjizurinu od 700 str. naucit.. ne, to se sve stigne u 4 dana pred ispit
al sad me uhvatial tolika lijenost da mi se nis ne da
zayeb... a 7 ispita mi za vratom 

.... kad bude trebalo i kad budem radila matku ond ću se poslužiti s tim jel stvarno pojma nemam matku..

ček zaš je tu bitno kakih plavuša ima u splitu i varaždinu?! jel ti vidiš naslov teme? a i niko ni ne priča ovdje o plavušama...