| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; pričaš sam za sebe u temi koju sam ja otvorila i zamolila bih te da ju zaobiđeš ako planiraš pisati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #242 (permalink) |
| Banned | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima uuuuuuuuuuuuuu jebem majku onoj kravi profi...slušajte ovo: imala ja za napraviit seminar..... ja napravila predobar rad u wordu i u pp,dođem danas na fax i bile grupe prije mene,ja ne stignem izlagat krava me zove u kabinet,ni ne pita me niš iz rada,ni ne pogleda mi prezentaciju,neg mi zada neki jebeni zadatak koji sam nažalost krivo izračunala fulala sam za par brojeva.i kučka me sruši...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ja popizdila... a taj seminar je bio uvijet da se izađe na kolokvij sad radi te kučketine na kvadrat moram izać na glavni ispit ko da nisam napravila seminar a 5 dana sam ga radila,nit ga pogledala nit me neš iz njega pitala neg jebeni zadatak... pička joj mateina,dođe mi da ju zapalim.... a na glavnom ispitu moram odgovarat svioh 10 seminara koje smo dobili po grupama za napravit + gradivo.... pa ja ću smračit-već jesam... kuja jedna prokleta umobolna.još ju ja pitam jel mogu ponovo riješit zadatak da sam se zeznila-kučka kaže "koligice žao mi je ali morate na glavni ispit" jebem joj majku..... krava jedna.... to zato jel krava nije dobro raspodijelila vrijeme pa nisam stigla izlagat a ljudi koji su izlagali pojma nisu imali pa su prošli i mene ujebe s zadatkom..a jesam baksuz .... ![]() |
| | |
| | #245 (permalink) |
| Banned | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima dođem danas kod krave u kabinet,i pitam ju jel mog ponovo riješit zadatak,kaže ona pitat će me sad odma iz rada,i nije uzela moj seminar neg neki tuđi i iz tuđegg me pita a to u mom nema ja bubam šta ima u mom i krava me sruši,namjerno me srušila. ja joj rekla da me pita iz mog ona mene iz tuđeg pitala... a u tuđem sve drugačije koja krava pa jebem joj iruda. a prezentaciju u pp mi nije ni pogledala,koji sam ju kurac uopće i radila.... ![]() |
| | |
| | #247 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima vuhu ruknul sam jucher ko trula krushka.. malo sam zivcan.. a dobro kaj sad.. i najboljima se dogadja a kamoli ne meni ![]()
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #249 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Bravo neukrotiva! ![]() A za ovu koja te sjebala... ![]() Nažalost je neizbježno da takvih profesora ima i da će ih uvijek biti. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #250 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Što se tiče te profke koja ti radi sranja imam ideju....... Skupi još par istomišljenika koje također dotična spolno opći u mozak pa udri u prosvjede..... ![]() To je danas in...... ![]() A što se tiče padova - svaki pad analiziram gdje sam fulao (iako se sve svodi na to da sam malo provodio za knjigom) pa pokušavam za idući rok popravit....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:34.

a na glavnom ispitu moram odgovarat svioh 10 seminara koje smo dobili po grupama za napravit + gradivo.... pa ja ću smračit-već jesam... kuja jedna prokleta umobolna.još ju ja pitam jel mogu ponovo riješit zadatak da sam se zeznila-kučka kaže "koligice žao mi je ali morate na glavni ispit" jebem joj majku..... krava jedna.... to zato jel krava nije dobro raspodijelila vrijeme pa nisam stigla izlagat a ljudi koji su izlagali pojma nisu imali pa su prošli i mene ujebe s zadatkom..a jesam baksuz ....