| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vex Čestitam tnx Citat: Pravi autor: M@tej@ Bravo neukrotiva! A za ovu koja te sjebala... Naž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #251 (permalink) | ||
| Banned | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima tnx Citat:
![]() ma tu profu treba stvarono zadavit Citat:
i očekivat ju ![]() | ||
| | |
| | #252 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Ovisi o kolegiju. Ja općenito loše podnosim ispite, tako da mi je svaki odlazak s ispita olakšanje, prošla ili pala.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #253 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Joj, nije to valjda onaj seminar? ![]() Hebem joj majku, stvarno je nepravedna. I čestitam za njemački..htio sam to napisat na njemačkom, ali zaboravio sam sve šta i moj fax radi od mene a jezičnu gimnaziju završio.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #256 (permalink) |
| Banned | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima pa ne predaje sama da.... ima jedan glavni prof koji nam nikad ne predaje samo ćemo njegov potpis dobit,i ima jedan prof koji nam vodi predavanje i ima ona ona nam vodi vježbe-seminare--mogla bi pitat profa viš dobra ideja...al on je dost zajeban baš je strašan.... |
| | |
| | #259 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Prije sam totalno bio u banani kada bih pao neki ispit, ali kao na sve - čovjek se navikne i na to. Sada mi je bed jedino ako sam učio i znao, a roknuo sam. Padove na kolokviju uopće ne doživljavam.... |
| | |
| | #260 (permalink) |
| Banned | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima danas pišem 2 kolokvija,i to dva kolokvija ali iz jednog predmeta,poseban kolokvij za teoriju i poseban za zadatke..koje sranje.... a što je najjače na tom predmetu uopće nisam bila,,,, hihihihi.... držte fige da se uspijem prošvercati.... ne da mi se to učiti...ma šta se meni da učit?! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:41.

i očekivat ju