| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Arylin Ja sam pisala Medije... I bilo je pitanje o virtualnim zajednicama pa sam spomenula Croportal Šta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,063
![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Ja sam to bila uzela k'o izborni kolegij (nosio je 4 ECTS-a ) i predavanja su mi bila super, ali kad je trebalo počet' učit', ona skripta...jao, ne znam zašto mi je to bilo tako dosadno. No, imala sam sreće što nam je na ispitu bio asistent (onaj jedan mladi dečko, ne znam je li i ove godine) i fino smo sve prepisale. Čak nam je i on pomogao na kraju kad nas je ostalo 10-ak. Car. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
pizdim na svoju lijenost...al sam kad vidim debljinu tih knjiga..pada mi razina secer u krvi... | |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Da znam kako se zove - rekla bih ti. Ovako nemam pojma, ali se sjećam da su i nama bila koma pitanja, a i ocjene su bile loše na rokovima gdje je ona bila na ispitu.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Član | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Pa ako vam to tako teško pada.... Onda se ostaviš faksa, i kreneš negdje radit ili đabalebariš kod kuće..... Sad se snebesat tu što je jedna knjiga deblja od druge nema smisla.... Ako si već upisao faks, valjda si znao/la šta te čeka ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:07.

Ja sam to bila uzela k'o izborni kolegij (nosio je 4 ECTS-a
) i predavanja su mi bila super, ali kad je trebalo počet' učit', ona skripta...jao, ne znam zašto mi je to bilo tako dosadno. No, imala sam sreće što nam je na ispitu bio asistent (onaj jedan mladi dečko, ne znam je li i ove godine) i fino smo sve prepisale. Čak nam je i on pomogao na kraju kad nas je ostalo 10-ak. Car.