Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Arylin Ja sam pisala Medije... I bilo je pitanje o virtualnim zajednicama pa sam spomenula Croportal Šta ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-02-08, 19:12   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,063
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase
Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Ja sam pisala Medije... I bilo je pitanje o virtualnim zajednicama pa sam spomenula Croportal
Šta si ti na Filozofskom? Ti to ona Saša predaje? Ne mogu se sad više sjetit' kako se žena preziva...hm, Vojković?
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:12   #22 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,025
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ak trebate rame za plakanje..dodjite kod mene..nisam skup
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:13   #23 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,262
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

arisova filozofija.....
jao sad mi je završio prvi semestar,sad kad ispiti počnu...u četvrak već njemački imam...jaoooo....
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:15   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,981
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Šta si ti na Filozofskom? Ti to ona Saša predaje? Ne mogu se sad više sjetit' kako se žena preziva...hm, Vojković?
Da,da
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:37   #25 (permalink)
prof. Foruma

Ja sam to bila uzela k'o izborni kolegij (nosio je 4 ECTS-a ) i predavanja su mi bila super, ali kad je trebalo počet' učit', ona skripta...jao, ne znam zašto mi je to bilo tako dosadno. No, imala sam sreće što nam je na ispitu bio asistent (onaj jedan mladi dečko, ne znam je li i ove godine) i fino smo sve prepisale. Čak nam je i on pomogao na kraju kad nas je ostalo 10-ak. Car.
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:57   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Poruka: 3,981
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ne znam na kojeg misliš, ali imala si sreće očito...

Kad sam vidjela pitanja, skamenila sam se...

Uf, uf
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 21:54   #27 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ja nisam normalna,niišta ne učim,a idem kao na fax..zapravo idem oko faxa... sad sam toliko parcijala popadala...da mi je već bed.... kako vi podnosite svoje neuspjehe? jel se vi bar trudite? evo sad su počeli pravi ispiti... trebala bi učit,a tako mi se ne da.....

pizdim na svoju lijenost...al sam kad vidim debljinu tih knjiga..pada mi razina secer u krvi...
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 22:43   #28 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Ne znam na kojeg misliš, ali imala si sreće očito...

Kad sam vidjela pitanja, skamenila sam se...

Uf, uf
Da znam kako se zove - rekla bih ti. Ovako nemam pojma, ali se sjećam da su i nama bila koma pitanja, a i ocjene su bile loše na rokovima gdje je ona bila na ispitu.
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 23:41   #29 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,262
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: cocopuff Pogledaj Poruke
pizdim na svoju lijenost...al sam kad vidim debljinu tih knjiga..pada mi razina secer u krvi...
a pizdim i ja na svoju..... kad vidim te skripte,i broj stranica,a slova sitna.... doživim šlog!!!!
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 23:43   #30 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 6,250
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Pa ako vam to tako teško pada.... Onda se ostaviš faksa, i kreneš negdje radit ili đabalebariš kod kuće..... Sad se snebesat tu što je jedna knjiga deblja od druge nema smisla.... Ako si već upisao faks, valjda si znao/la šta te čeka
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111