| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; hahaha,ja koliko god to gledam,toliko se sve više kreveljim... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #382 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima ajme balina ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #383 (permalink) |
| Banned | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima danas pisala neki kolokvij,hehe,čak sam 1 zadatak riješila,i toliko sam ga dugo pisala (čak 2 minute) da sam odma morala izać van ![]() ostalo nisam znala,a bilo mi bzvz sjedit i lapit... jebena mehanika,opet ju niko neće proć,skoro svi odma predali ispite ![]() |
| | |
| | #384 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Italija Godina: 18
Poruka: 54
![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Nosim se s njima kao i sa svim neuspjesima na koje naidjem: prihvatim ih i ponovim postupak popravljajuci greske i uceci na njima.
__________________ "Pice uklanja banalnost, a kad bi se dovoljno cesto mogao skloniti od banalnosti, mozda bi izbjegao da i sam postanes banalan." (Bukowski) |
| | |
| | #385 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima 17 godina... a imas kolokvije i ispite? mislim da se podrazumjeva da je ovo za studente...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #386 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Joj... kad se sjetim... Nikad ljepše vrijeme... Bilo mi je najgore, kad naučiš a padneš...joojjj ![]() ![]() Podnosio sam relativno dobro... malo sam učio, puno sam padao. Nisam se preveć sekirao, jer bilo je: "bitno pokupit zadatke s ispita" ![]() ![]() ![]() Uh koliko izgovora za pad... ![]() Čovjek se navikne, ali kad sam naučio i pao, e onda sam bio ljut... Trebalo bi nazvati jednu temu "dal Vas profesori vole/mrze, i za to puštaju/ruše na ispitu"... Ali iza mene je to ![]() ![]() |
| | |
| | #388 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Ja danas imala 2 kolokvija. Za 1 predmet zadovoljna (onaj kojeg sam učila uru vrimena), a za drugi koji sam učila i učila i sve to lipo krasno i super mi je i najdraži predmet - jebiga. Sve zbrda zdola, šta san ja sve strpala pod jedan odgovor...a profa me već zna ko san - ona koja udrobi svačega u priču. E sad - ili će joj se svidit pa će mi dat sve bodove ili neće pa san ljosnila... A bemu... Al gore mi je radi momka, danas pa 2.put ispit. A idući rok 9.9.... ![]() I da, trebala bi bit tema: "na koje vas načine profesori zajebaju?" ako i prođem taj drugi kolokvij - općepoznato je da ću na usmenom dobit onoliko koliko profesor bude raspoložen...
__________________ |
| | |
| | #389 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Italija Godina: 18
Poruka: 54
![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
Well, ne znam na sto vi mislite sa kolokvijima, no za mene su to bili kolokviji za posao na kojima sam vec prisustvovala nekoliko puta, iako imam samo 17 godina. A ispite sam imala, pismene i usmene, sad na kraju ove trece godine srednje kako bih dobila kvalifikaciju profesionalnog instituta za turizam. No opet, edukativni sistemi su medju dvije zemlje razliciti, buduci da zivim u Italiji. Ispricavam se ako sam fulala temu.
__________________ "Pice uklanja banalnost, a kad bi se dovoljno cesto mogao skloniti od banalnosti, mozda bi izbjegao da i sam postanes banalan." (Bukowski) | |
| | |
| | #390 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima fino ti to zboriš neukrotiva...ja sad iđem na faks pa me tek sada čekaju padovi..a mislim da me to neće posebno pogađati...dobivao sam nekad kečine u srednjoj pa me uopće nije diralo.....
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:34.

hahaha,ja koliko god to gledam,toliko se sve više kreveljim