| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; ma joj to sam i ja doživila... frajer zna njemački ima 5,kontaš,ja ga pitam da mi samo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #441 (permalink) |
| Banned | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima ma joj to sam i ja doživila... frajer zna njemački ima 5,kontaš,ja ga pitam da mi samo kaže neke sheme iz gramatike pod ispitom,on neće.... pokušam prepisat od njega on kreten preda ispit a mogo je ostavit bar za 2 da prepišem.... ![]() i sad ovaj drugi semestar moram na glavni ispit iz njemačkog ![]() |
| | |
| | #442 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
dala sam 3 ispita u 10 dana.. imam jos 6 za dati, a za uvjet mi trebaju 3 naporan ce bit ovaj mjesec.. jos su nama ukinuli 2. rok u 9. mj. jer ce kao nova akademska godina pocet u 9. mj. ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #443 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Ukinuli rok??? ![]() To san i ja čula da će možda počet u 9.misec, al mislin se pa di će s rokovima...mislim da bi nasta sveopći kaos kad bi se to dogodilo,...ne mogu oni samo tako ukinut rok! A ja mislila da je meni teško...meni ostala 3 i po, od toga 2 juhuhu teška, jedan kojeg mrzim i jedan samo usmeni, to ćemo lako
__________________ |
| | |
| | #448 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
![]() na ekonomiji uvijek neka sranja iako ne zalim se toliko.. smanjili su bodovni prag za uvjet.. sad se moze prenest 15 bodova u visu godinu, tako da im oprastam sve gluposti koje su do sad radili ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #449 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima I ja sam na ekonomiji ali u Osijeku, a to je još neorganiziranije od Zagrebačkog Al eto kod nas će bit rokovi u 9. mj, na svu sreću.Ako njih ukinu, onda mogu reć da mi je ljeto već počelo , a ovako mogu reći da ljeta za mene nema ove godine ![]() |
| | |
| | #450 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
I nadam se da im neće past na pamet da ukinu rok, nije se ništa čulo o tome dosad. Ali ja pucam na sve da se riješim pa da se oslobodim plaćanja. Imala danas 4.ispit u 4 dana, ufffff, nadam se da će dobro proć, iako sam ga najmanje učila jer je bio zadnji, ali učih i prije, više je za prokužavanje nego za štrebanje, pa...valjda san bila dovoljno pronicljiva
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:57.

, na jednom mi falio bod za prolaz
... I moram jos bar 4 do kraja rokova da mi za jesen ostanu ''samo'' 3
dala sam 3 ispita u 10 dana.. imam jos 6 za dati, a za uvjet mi trebaju 3