| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; Da, gamad ukidaju drugi rok u 9. mjesecu i kod nas, iako se priča da je to samo nešto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #451 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Da, gamad ukidaju drugi rok u 9. mjesecu i kod nas, iako se priča da je to samo nešto za bolonjce (ja sam po starom sustavu). Ontopic: Dobio 5 u petak iz jednog ispita, danas izašli rezultati još jednog kolokvija, prolaz i upis ocjene ![]() Sretno svima
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #452 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima i ja sam prosla jos 2 ispita al sam fulala upis ocjene iz jednog.. upis je bio u petak, a zena je rekla da ce bit tek iduci tjedan.. grrrr.. valjda nece bit problema s tim... ugl. jos 1 ispit i mogu upisat 4. godinu ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #453 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima šelbi, i ti si slušačica? ja sam isto sad odslušao 4. godinu, i isto me jedan ispit dijeli do upisa preko ISVU-a na jesen ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #454 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima ma ja sam teska kamperica cijelu godinu sam imala sve 4 u zraku.. svih 6 ubrajajuci i sise ![]() sjetila sam se tek prije kojih mjesec dana da studiram i da bi mogla otic na predavanja po potpis i lagano pocet ucit ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #456 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima ja sutra samo 3 ispita, tako da drzte prste ![]() bit ce krvavo ...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #459 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima GUD LAK!!! ![]() Citat:
ja neman više kolokvije, to je bilo dok je trajala nastava, sad su samo ispiti. Od 4 koja su mi ostala, jednog položila pismeni, usmeni treba bit danas pa odgođen, jednog položila danas skroz, jednog ljosnila i na jednog nisan ni izašla...u 7.misec ću
__________________ | |
| | |
| | #460 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima heh, kako sam se prožniro na Njemačkom tstu Sve sam pogodil 50 %. Nisam otvorio knjigu. Sreća me pratila A metematika Isss, imamo neku štrebericu, ženska dobi 4 iz testa (svi sotali 1) i ide spravljati na 5 :-O Pismeni su najviše fer, nema lakih i teških pitanja, svima je jednako ![]() Kaj je tako teško primiti k srcu pad na testu? |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:56.

al sam fulala upis ocjene iz jednog.. upis je bio u petak, a zena je rekla da ce bit tek iduci tjedan.. grrrr.. valjda nece bit problema s tim...