Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Juka11 ja znam nekad učit cijeli dan prije ispita pa past al nema veze prođem koji drugi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-07-08, 19:08   #491 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,494
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima

Citat:
Pravi autor: Juka11 Pogledaj Poruke
ja znam nekad učit cijeli dan prije ispita pa past al nema veze prođem koji drugi put
ma to i ja znam.. mogu cijeli dan buljit u knjigu/skriptu.. a koncentracija na nuli.. i onda drek naucim
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 20:28   #492 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,390
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Iskreno nikako!

Baš ne volim kad padnem, ljuta sam na sebe i na svijet, nekad i razočarana- kako kad me puca. Ako sam s razlogom neznanja pala onda sam razočarana, a ako sam zbog nečeg drugog onda analiziram i ljuta sam. Opasno ljuta

Zadnji ispit koji sam pala bio je zaista jednostavan, ja sam dosta toga znala, ali zadnje pitanje nisam imala dume, naravno kad sam izašla počela sam analizirati, bila sam ljuta i razočarana i u sebe i u profesora.

A eto.

Zato kad prođem onda sam sretnija nego bilo tko drugi, vrištim, skačem i grlim sve oko sebe, pa makar to bio neki skroz lagan ispit.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 20:33   #493 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-07-08
Godina: 24
Poruka: 518
Juka11 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ma to i ja znam.. mogu cijeli dan buljit u knjigu/skriptu.. a koncentracija na nuli.. i onda drek naucim
probaj s sexom puno bolje se uči nakon dobrog sexa
podiže koncentraciju
Juka11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 20:52   #494 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-07-08
Poruka: 464
Dominic je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: edhembeg Pogledaj Poruke
Slazem se s tvojim komentarom ,,, samo tako nastavi, jos ces prije mene zavrsiti faks ...
cheka me josh 3 godine fakulteta.
i josh naknadne 2 godine ako mi se bude dalo dalje pa da imam doktorat
Dominic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 21:03   #495 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-06-08
Godina: 25
Poruka: 1,293
edhembeg ima ono neštoedhembeg ima ono neštoedhembeg ima ono neštoedhembeg ima ono neštoedhembeg ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Dominic Pogledaj Poruke
cheka me josh 3 godine fakulteta.
i josh naknadne 2 godine ako mi se bude dalo dalje pa da imam doktorat
Nece ti se dati ...
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 21:34   #496 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-07-08
Poruka: 464
Dominic je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: edhembeg Pogledaj Poruke
Nece ti se dati ...
Nikad ne reci - NIKAD. Sve ovisi o cijeni kao i definiranim uvjetima. Svakako bih volio sve to pozavrshiti prije 30e. Da budem biznismen i prebogat
Dominic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 21:49   #497 (permalink)
prof. Foruma

edhembeg ima ono neštoedhembeg ima ono neštoedhembeg ima ono neštoedhembeg ima ono neštoedhembeg ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Dominic Pogledaj Poruke
Nikad ne reci - NIKAD. Sve ovisi o cijeni kao i definiranim uvjetima. Svakako bih volio sve to pozavrshiti prije 30e. Da budem biznismen i prebogat
Ja ne rekoh nikad ,,, samo rekoh nece ti se dati ...
Cijena je jako visoka, nije bas za dzep obicnog gradjana, proci ce te volja za tim ...
Samo ti kolega sanjaj da ces se obogatiti u 30-oj ...
Hajd, nek ti je sa srecom ...
Odgovori sa citatom
Star 21-07-08, 10:42   #498 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,690
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ja dala 3 predmeta cijela,i dala 3 parcijale iz jednog,i 3 iz drugog-to jer onda 5 predmeta (u ta 2 predmeta imaju 4 parcijale al ak se daju 3 pisat će ocijenu)

i moram još dat 2 ispita...za uvjet...to ću sad u 9... bar se nadam...
Odgovori sa citatom
Star 21-07-08, 13:13   #499 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,290
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

nisam baš puno ispita pala...ali ne živciram se kad padnem,ako ne uspije od prve,drugi put bude puno bolje
nije mi se nikad dogodilo da se ubijem od učenja i padnem...mislim da imam sreće
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-08, 14:38   #500 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ja dala 3 predmeta cijela,i dala 3 parcijale iz jednog,i 3 iz drugog-to jer onda 5 predmeta (u ta 2 predmeta imaju 4 parcijale al ak se daju 3 pisat će ocijenu)

i moram još dat 2 ispita...za uvjet...to ću sad u 9... bar se nadam...
Molim
Hajde jos jednom ti to meni pojasni ...

I ja se iskreno nadam da ces dati 2 ispita u 9-om ...
(to je jedino sto sam razumio da ti treba za uvjet...)

A ja cu izgleda morati molbu pisati za produzenje statusa redovnog studenta (jos 1 godinu), da ne moram placati preostale ispite i diplomski, jer ne znam bas da cu uspjeti 5 najtezih ispita dati u 9-om mjesecu ...

Ma necu se nervirati, naucio sam ja prezivjeti padove na ispitima, pa cak ako treba platiti samo da zavrsim ...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114