| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Juka11 ja znam nekad učit cijeli dan prije ispita pa past al nema veze prođem koji drugi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #491 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #492 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Iskreno nikako! Baš ne volim kad padnem, ljuta sam na sebe i na svijet, nekad i razočarana- kako kad me puca. Ako sam s razlogom neznanja pala onda sam razočarana, a ako sam zbog nečeg drugog onda analiziram i ljuta sam. Opasno ljuta ![]() Zadnji ispit koji sam pala bio je zaista jednostavan, ja sam dosta toga znala, ali zadnje pitanje nisam imala dume, naravno kad sam izašla počela sam analizirati, bila sam ljuta i razočarana i u sebe i u profesora. A eto. Zato kad prođem onda sam sretnija nego bilo tko drugi, vrištim, skačem i grlim sve oko sebe, pa makar to bio neki skroz lagan ispit. |
| | |
| | #495 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,293
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
![]()
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... | |
| | |
| | #497 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
Cijena je jako visoka, nije bas za dzep obicnog gradjana, proci ce te volja za tim ... Samo ti kolega sanjaj da ces se obogatiti u 30-oj ... Hajd, nek ti je sa srecom ...
| | |
| | #498 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima ja dala 3 predmeta cijela,i dala 3 parcijale iz jednog,i 3 iz drugog-to jer onda 5 predmeta (u ta 2 predmeta imaju 4 parcijale al ak se daju 3 pisat će ocijenu) i moram još dat 2 ispita...za uvjet...to ću sad u 9... bar se nadam...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #499 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,290
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima nisam baš puno ispita pala...ali ne živciram se kad padnem,ako ne uspije od prve,drugi put bude puno bolje ![]() nije mi se nikad dogodilo da se ubijem od učenja i padnem...mislim da imam sreće ![]() |
| | |
| | #500 (permalink) | |
![]() Hajde jos jednom ti to meni pojasni ... ![]() I ja se iskreno nadam da ces dati 2 ispita u 9-om ... ![]() (to je jedino sto sam razumio da ti treba za uvjet... )A ja cu izgleda morati molbu pisati za produzenje statusa redovnog studenta (jos 1 godinu), da ne moram placati preostale ispite i diplomski, jer ne znam bas da cu uspjeti 5 najtezih ispita dati u 9-om mjesecu ... Ma necu se nervirati, naucio sam ja prezivjeti padove na ispitima, pa cak ako treba platiti samo da zavrsim ...
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.