| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; pisali mi završni ispit prije nekih tjedan i po dana,i sad jedan dečko s faxa je učiop za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #501 (permalink) |
| Banned | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima pisali mi završni ispit prije nekih tjedan i po dana,i sad jedan dečko s faxa je učiop za taj ispit baš onak jako... od 60 mogućih bodova dečko je imao samo 9 bodova,a riješio je 38 pitanja... onak,očekivao je prolaz a imao je samo 9 bodova...ta profesorica zahtjeva da joj se baš sve od riječi do riječi piše iz skripte... ja napisala nekih 28 pitanja,to mi nije dovoljno za prolaz,a imala sam 18 bodova... strašna je...sad opet imamo taj ispit ovaj tjedan,i to nam je zadnji rok,pa ne budem li prošla...glavu ću joj otkinut.treba mi to za uvijet. |
| | |
| | #502 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Koncentriraj se radije na "alternativu" tom ispitu. Ako ti je baš to za "uvijet" onda puno sreće, ali ako nije radije prebaci skelu na druge predmete. To sam ja radila. Kod nas se uvijek morao skupiti određeni broj bodova, e sad kako ćeš ih skupiti to je na tebi. Kada su svi išli kod jednog profesora na ispit "jer su im trebali ti bodovi kako bi upisali višu godinu" ja sam išla kod onog drugog kod kojeg se "ziher ne može proći" i "zaista je teško". To je bila moja filozofija, uvijek ideš kod onih koji su na "lošem glasu". Imala sam osjećaj da su puno bolji od onih "ma to ti je lagano", a onda dođeš tamo i ![]() Tako da je meni sad ostao ispit kod onog profesora koji je "lagan". Moš' si mislit ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #503 (permalink) |
| Banned | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima ma baš to mi je za uvijet... nadam se da ću uspjeti... pa ta profesorica iz tog predmeta je na lošem glasu... svi govore da je stroga i da je oštokonđa živa. moram taj cijeli predmet dat i još pola jednog i imam uvijet.i to sve moram ovaj tjedan... ![]() ali znaš kako je puno ljudi palo godinu i odustalo od faxa,a neki imaju položeno samo 1-2-3 ispita... meni još dobro i ide... kod nas ti svaki predmet nosi ja mislim 6 bodova ... nema razlike u bodovanju. |
| | |
| | #504 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima A joj... moj bi jedan prijatelj rekao "Gle, boli te k***c" i odi kod nje, nema bojanja, ono kao da ideš na kavu s frendicom i s njom moraš razgovarati o toj i toj temi. Uvijek ideš s tom psihologijom kod takvih rospija. Drugačije ćeš se samo uspapčiti i pogubiti u glavi ono kaj si znala do sad. Jao, znam... lako je nakon borbe biti junak, ali eto... ima i ekipe koja su nju prošla. Ugledaj se na njih i sretno. Nisam ni jednom bila na ovom ispitu kaj mi je ostao, navodno je "laganiji", ali ja sam si zabrijala u glavi da je teško. Mrzim to "lagani" i onda se shebem. ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #506 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Kod nas kada su ukinuli dekanske su uveli spuštanje praga i puštanje uz molbi ako ti fali bod ili 2..... Tako da odi kod dekana se raspitat, seri mu da si bila jednu dobu bolesna, i ako možeš uz molbu da ti pusti maksimum mogućih bodova.......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:58.

onak,očekivao je prolaz a imao je samo 9 bodova...