| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; sutra imam ispit iz njemačkog,ako padnem.... opasno ću popizdit...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Dođem doma, sjednem u kut od sobe, plačem i udaram glavom u zid ![]() (šala)
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Ja sam si lijepo rasporedio tako da imam max. 2 ispita tjedno, jedan tjedan imam samo jedan...
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima jednom mi se dogodilo samo da sam pao kad sam učio...i posve je bilo korektno zašto sam pao...naučio sam najteže dijelove a one osnovnije baš i nisam znao ...i ženska me s pravom rušila...ali inače padam samo kad ni ne otvorim knjigu
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
Ja isto mislim da sam neke kolegije trebala položiti s višom ocjenom, da sam neki put možda mogla proć', a pala sam, ali isto tako postoje i oni koje sam prošla na sreću ili sam na sreću dobila visoku ocjenu, mada moje znanje i nije bilo briljantno. Tako da, kad čovjek malo sve zbroji, vidi kako sva ta nepravda i živciranje i nije toliko strašno i nepodnošljivo. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:27.

...i ženska me s pravom rušila...