| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ev došla ja s faxa..pisala pismeni iz njeme,profa odma ispravila,2 ljudi je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Ajde, ajde, bit će bolje drugi put. ![]() A idem i ja sad učit' da ne bi i meni u ponedjeljak bilo ajoj, ajoj... ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima maloprije se vratio s ispita, morali smo nacrtati DVD cover za 45 minuta u illustratoru, ma briljirao sam...jedini sam u roku nacrtao i sve dobro... sad sam happy, za 3 tjedna nebum dok padnem matematiku ![]()
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 124
![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima hmm kak to podnosim..?neznam rasplačem se, lupam po podu spavam s profesorom..XD ma zekam se.mislim,u vezi ovog s plakanjem ![]() ![]() a neznam nikad nisam pala,uvijek se nekak izvučem uvijek NEŠTO znam. |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
....ja sam nekidan imao kolokvi i tak sam ga napisao da se sramim samog sebe, 0bodova.... ![]() ...a ispit bude koma.... ![]() ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:53.