| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako učenice odgovaraju u gimnaziji u Društvo forumu; joj da sam ja taj profesor, joj joj ovo je neka gimnazijalka iz zagreba, i dobra je mamu joj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Administrator | Re: kako učenice odgovaraju u gimnaziji GIMNAZIJALSKA ŠTIKLA Ovaj tekst pjesme štrebera je prepisan sa bloga MI SMO ŠTREBERI, NAJJAČI SMO, NAJJAČI!, i baš mi se puuuuno sviđa. Nakon neuspjeha S(Š)evine štikle na Eurosongu i pobjede Finaca zbog kostima, poželimo sreću ovoj pjesmi. Poharaj planet!!! GIMNAZIJSKA ŠTIKLA Oooooooooooooooooooooooooooooooo.... Jer još jedinica nije nikla Tamo gdje je stala gimnazijska štiiiikla!! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! Štrebaj, štrebaj, štrebaj, op, op, op, op... Ajde, Profesore!! Tika-taka oko pola tri, Štrebam tiho da se ne vidi Znam ja dobro takve kao ti... Profesori su tvoji drugovi... Šal, šal, tražit ćeš me šalić... Pre, pre, prepisuj od nekog drugog!! Učenice, djevojčice, daj ne nosi gaćice! Jer još jedinica nije nikla Tamo gdje je stala gimnazijska štiiiikla!! Oj da da oj da da volim učit ja, Oj da da oj da da kemija Oj da da oj da da fizika Oj da da oj da da mojaaa, moja petica! šije povijest, šije latinski, šije biologija, šije logika... Štrebaj, mala! Š š š škola! Op, op, štreb, štreb... Tika-taka oko pola tri, Pišem zadaću da se ne vidi Puno petica, nijedan neopravdani... Ma, znam ja dobro takve kao ti... trč, trč, Raska trči prugom, Uč, uč, uči s nekom drugoooooom!! Učenice, djevojčice, nosi kraće minice! Jer još jedinica nije nikla Tamo gdje je stala gimnazijska štiiiikla!! Oj da da oj da da gimnazija Oj da da oj da da štrebam ja Oj da da oj da da nikada Oj da da oj da da moj, moj popravni! ploča, ploča, koča, loča, kreda, imenik, spužva, dnevnik, kreda kliže, Profa gmiže, Raska crkla, Raska nikla... AZIJA, GIMNAZIJA! šije povijest, šije latinski, šije biologija, šije logika... Čija, čija, čija, čija, moja, moja!! Ajde, ajde!! Jer još jedinica nije nikla, Tamo gdje je stala gimnazijska štikla!!! Oj da da oj da da, Oj da da oj da da, Oj da da oj da da, Oj da da oj da da mojaaa, moja gimnazija!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako učenice odgovaraju u gimnaziji mater ti milu koja poza ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako učenice odgovaraju u gimnaziji Citat:
![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako učenice odgovaraju u gimnaziji A da mi je vidit onoga tko je ovo slikao... Da ga razbijem ko bocu što nije slikao još slika ove ženske... oooo majko moja mila... radi ovoga bi se isplatilo riskirat zatovr zbog pedofilije ggrrrrrrr... dođi da ti dajem repeticije iz latinskog mljac mljac mljac...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #10 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako učenice odgovaraju u gimnaziji Mlađa punoljetnica - do 20 godina - isto možeš ić u zatvor ako je opališ. Ali u ovom slučaju isplatilo bi se. Definitivno. HOĆU JOŠ SLIKA!!!!!!
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: gimnaziji, kako, odgovaraju, ucenice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:51.