| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako učenice odgovaraju u gimnaziji u Društvo forumu; ne kužim, kako možeš u zatvor, ako ima šreko 17 peri deri... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako učenice odgovaraju u gimnaziji Kazneno djelo bludničenja nad maloljetnom osobom. Obilježja istog djela mogu se primijenit i na osobe koji su mlađi punoljetnici, odn. osobe starije od 18 a mlađe od 20 godina. Dake, jebeš, prijavi te i ti u zatvor. Vrlo jednostavno.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako učenice odgovaraju u gimnaziji Znači da ti trebaš pripazit koga jebeš, kao što i oni(one) koje tebe jebu tebaju pripazit... Doduše, ako budeš nosio onu roza majicu, mislim da će više morat pazit ovi drugi nego ti ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-05 Lokacija: ZG Godina: 23
Poruka: 415
![]() | Re: kako učenice odgovaraju u gimnaziji Citat:
| |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako učenice odgovaraju u gimnaziji Aha, evo još jednog pravnika... Pa kao da ja to ne znam. Normalno, "uz pristanak". Pristanak. A ako te prijavi, to automatski znači da pristanka nije bilo. Kazneno djelo bluda sa maloljetnicima postoji jer za kvalificirani oblik silovanja (silovanje maloljetnice) nužna je penetracija. Pokazivanje kurca curici od 12 godina ne može smatrat silovanjem. Kako ćeš kaznit tipa koji je pipao curicu od 10 godina za guzicu? Kao silovatelja? Kao džeparoša? Kao neovlaštenog masera? A ako mala od 17 godina kaže mami i tati da se jebe sa momkom, pa oni to jave policiji, sigurno te neće gonit za silovanje, ali vrlo lako bi te mogli gonit baš za blud sa maloljetnicom Kužiš?
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-12-05 Lokacija: Slovenski poluotok Godina: 19
Poruka: 186
![]() | Re: kako učenice odgovaraju u gimnaziji imam ja nekoliko slika od jedne cure iz osnovne koja se isto tako guzila, ali su moje iz boljeg kuta slikane. stavit ću ih kad dobim novi mob, jer za ovaj mi se ne kupuje onaj kabel da prebacim slike na komp. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Nježni predator | Re: kako učenice odgovaraju u gimnaziji Profesorima su zabranjeni fizički kontakti s učenicima. Ne ideš u zatvor, dok ne dokaže silovanje, inače granica je 16 godina u Hrvatskoj. Ja čak ima točku kućnog odnosno razrednog reda: 3. Zabranjeno je i kažnjivo sjedati na katedru. Upotrebite maštu, zbog čega sam ovo uveo, to bi se trebalo podrazumjevati samo po sebi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gimnaziji, kako, odgovaraju, ucenice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:00.