| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Kako učiti na netu? u Društvo forumu; Zanima me da li postoji na netu neke stranice na kojoj imaju razni zadaci iz matematike,hrvatskog i ostalih predmeta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Kako učiti na netu? Zanima me da li postoji na netu neke stranice na kojoj imaju razni zadaci iz matematike,hrvatskog i ostalih predmeta iz Osnovne škole.Naime moj nećak ima 7 i po godina i upravo je završio prvi razred pa ako imaju neke stranice na kojima bi on mogao malo da vježba prije nego krene u drugi razred.Zna li tko što takvo...? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako učiti na netu? Ne znam sad konkretno nijednu stranicu, ali da se preko Google-a nać svašta..
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
![]() | Re: Kako učiti na netu? Već dugo razmišljam o tome bio bi to dobar biznis sam kad je problem u naknadnicima i ministarstvu koje svaku godinu mijenja programe učenja tak da ti se smući svake godine novi biseri zamislite kak su naši 7 razredi u našoj O.Š. teško učili povijest to vam se ne uči po redu stranica knjige nego na preskokce pa opet natrag pa naprijed i to takve stvari da je mala većina zainteresiranih mogla slijediti te godine i događaje! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 50
![]() | Re: Kako učiti na netu? Najbolji je studentski život, i mislim da bi to svi trebali probati, tako da ja nisam za ta ucenja od kuce
__________________ Naučite zavoditi djevojke Vježbe za penis |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, netu, uciti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:41.