| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj u Društvo forumu; ja sam uvijek skoro prolazio sa 4, tako i osnovna škola, tako i srednja škola, osim 3. razreda, to sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Hehehehe........joj u petak imam 10 godina mature pa ću se podsjetit kak je bilo. Al sa 4 sam prolazila osnovnu i srednju.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,332
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Osnovna : 3 Srednja : 3 Fax : 3
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Osnovna od 1. do 4. = 5 Osnovna od 5. do 8. = 4 Srednja zasad 3 godine sa 4
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| FPS excellence | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Citat:
A jebiga.
__________________ Oh what a thrill... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,027
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj u osnovnoj-mirno dobro dijete...učila sam i sve...a u srednjoj sam postala buntovna i s prijateljicama bježala iz škole....roditeljima sam stvarno zadavala muke, ni sad nisam puno bolja, ne izlazim baš na ispite ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj osnovna: 5 srednja: 1.raz-3 2.raz-4 3.raz-4 4.raz-5 fax: gura se nekako ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #10 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Osnovna i srednja sve 5... faks između 4 i 5 s tim da, na moju veliku sramotu, nikad nisam dobio 2 na ispitu (i sve ispite osim jednog položio iz prve) Štreber... užas jedan i strava... grozno |
| | |
![]() |
| Tagovi: faksu, kakvi, osnovnoj, s koli, srednjoj, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:59.