Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj u Društvo forumu; osnovna i srednja manje vise 5.0, fax za sad oko 4.0...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-05-06, 21:54   #11 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija
Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj

osnovna i srednja manje vise 5.0, fax za sad oko 4.0
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 23:46   #12 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Aha! Još jedan štreber!

Wellcome to the club
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 00:01   #13 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,344
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Osnovna: 5.0
Srednja: 1.raz- 4.42 imao 2 iz hrvatskog
2.raz- 4.85
3.raz- 4.85
4.raz- 4.65

ETF:
Prva godina 3,2
Druga godina 3,6
Treća godina 4,2
Četvrta godina 5,0
Diplomirao Automatiku s 4.75
Diplomirao Elektrostrojarstvo s 5.0
Pedagošku grupu predmeta 4.0
Sistem tehničar za t-84 5.0
Vizački za c kategoriju od prve
Tehničar za rashladnu tehniku 5.0
A imam i neke druge škole koje vas vjeojatno ne zanimaju.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 00:01   #14 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,699
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

pa reci sve škole
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 00:08   #15 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Microsoft office ne znam ocjenu ali od prve
Tečaj Autocada 5.0
škola zavarivanja atesti za autogeno.
Državni ispit za projektiranje elektroinstalacija.
Dopisna viša škola za managment- vrlo dobar.
4 stupnja njemačkog u vodnikovoj.
Škola stranih jezika u Brodu Talijanski.
Završni stupanj englekog na filozofskom faksu.
Ma sad sam već dosadan i sam sebi ali napisao sam sigurn više od polovine.
I još svašta nešta.
Svatko od vas tko ovo skupi za narednih 10 godina je perfektan.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 00:11   #16 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,699
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

u jebote, pa di si to sve skupio ? :hm
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 00:18   #17 (permalink)
Nježni predator

Pa imaš i ti fore u narednih 20 godina.
Zaboravio sam reći da sam dopredsjednik najaktivnijeg glivarskog društva u Hrvatskoj i da znam determinirati 700 vrsta gljiva s latinskim nazivima, da sam pošao 3 tečaja u Holandiji za uzgoj šampinjona. Da sam osim toga vrhunski stručnjak za vacuumsku tehniku, a i dobar enolog. Osim toga politički sam vrlo aktivan.
Obožavam skijanje, tenis, instruktor i trener takmičarskog ribolova na plovak. Sad sam vjerojatno već dosadan ali prezentirao sam sad već 70% svog potencijala.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 02:04   #18 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Osnovna škola sve 5.0
Srednja (Gimnazija):
1.razred- 4.7
2. - 4.2
3. -3.8
4. -3.8

Na faksu sve godine lagana trojkica

Meni je bio moj stari najsmješniji kad mi je u 3.srednje rekao: Ti prvi s 5, drugi s 4, treći s 3 četvrti ćeš s 2 i baš kad budeš trebala pasti ode ti na fakultet, sva sreća
I onda mi cijelu prvu godinu na faksu brojao kako ja ništa ne učim i trebat će mi 10 godina da ga završim. I kad sam dala prvu godinu bez problema, onda više ništa nije smio meni reći, nego je mom bratu rekao: Pa ona izgleda izabrala i srednju školu pa sad i fakultet na kojem se ništa ne mora učiti Koja legenda

A mojim prijateljicama iz osnovne je i danas glavna priča: Mi svi učimo za neki test, a ona(tj.ja) nam zvoni na interfon da se idemo igrati
Nikad me nisu shvaćali kako nikad ne učim i uvijek skitam, a sve u školi ide bez problema Pa da vam ljudi odam kako: malo sreće, malo znat brbljat i malo čuke da zapamtiš dovoljno na satu i ne treba ništa više
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 13:09   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 907
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Maslow
Osnovna: 5.0
Srednja: 1.raz- 4.42 imao 2 iz hrvatskog
2.raz- 4.85
3.raz- 4.85
4.raz- 4.65

ETF:
Prva godina 3,2
Druga godina 3,6
Treća godina 4,2
Četvrta godina 5,0
Diplomirao Automatiku s 4.75
Diplomirao Elektrostrojarstvo s 5.0
Pedagošku grupu predmeta 4.0
Sistem tehničar za t-84 5.0
Vizački za c kategoriju od prve
Tehničar za rashladnu tehniku 5.0
A imam i neke druge škole koje vas vjeojatno ne zanimaju.
Hehehehehhe...pa ne daješ CV, nego samo kako si prolazio u osnovnoj ,srednjoj i faxu.
A ak ti je samo do hvaljenja, e onda ok...
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 13:12   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 907
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Osnovna sve 5, srednja sve 4, a fax - ima svega od 2-5...
Neću nabrajat kao Maslow, jer nemam toliko škola al vjerojatno ću imat baš da mu to mogu nabijat za 10 godina na ovom istom forumu...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: faksu, kakvi, osnovnoj, s koli, srednjoj, ste

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Ogame Bacva Igre 98 09-04-08 10:57

Trenutno vrijeme na forumu: 11:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111