| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj u Društvo forumu; osnovna i srednja manje vise 5.0, fax za sad oko 4.0... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Nježni predator | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Osnovna: 5.0 Srednja: 1.raz- 4.42 imao 2 iz hrvatskog 2.raz- 4.85 3.raz- 4.85 4.raz- 4.65 ETF: Prva godina 3,2 Druga godina 3,6 Treća godina 4,2 Četvrta godina 5,0 Diplomirao Automatiku s 4.75 Diplomirao Elektrostrojarstvo s 5.0 Pedagošku grupu predmeta 4.0 Sistem tehničar za t-84 5.0 Vizački za c kategoriju od prve Tehničar za rashladnu tehniku 5.0 A imam i neke druge škole koje vas vjeojatno ne zanimaju. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Nježni predator | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Microsoft office ne znam ocjenu ali od prve Tečaj Autocada 5.0 škola zavarivanja atesti za autogeno. Državni ispit za projektiranje elektroinstalacija. Dopisna viša škola za managment- vrlo dobar. 4 stupnja njemačkog u vodnikovoj. Škola stranih jezika u Brodu Talijanski. Završni stupanj englekog na filozofskom faksu. Ma sad sam već dosadan i sam sebi ali napisao sam sigurn više od polovine. I još svašta nešta. Svatko od vas tko ovo skupi za narednih 10 godina je perfektan. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Nježni predator | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Pa imaš i ti fore u narednih 20 godina. Zaboravio sam reći da sam dopredsjednik najaktivnijeg glivarskog društva u Hrvatskoj i da znam determinirati 700 vrsta gljiva s latinskim nazivima, da sam pošao 3 tečaja u Holandiji za uzgoj šampinjona. Da sam osim toga vrhunski stručnjak za vacuumsku tehniku, a i dobar enolog. Osim toga politički sam vrlo aktivan. Obožavam skijanje, tenis, instruktor i trener takmičarskog ribolova na plovak. Sad sam vjerojatno već dosadan ali prezentirao sam sad već 70% svog potencijala. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Osnovna škola sve 5.0 Srednja (Gimnazija): 1.razred- 4.7 2. - 4.2 3. -3.8 4. -3.8 Na faksu sve godine lagana trojkica ![]() Meni je bio moj stari najsmješniji kad mi je u 3.srednje rekao: Ti prvi s 5, drugi s 4, treći s 3 četvrti ćeš s 2 i baš kad budeš trebala pasti ode ti na fakultet, sva sreća ![]() I onda mi cijelu prvu godinu na faksu brojao kako ja ništa ne učim i trebat će mi 10 godina da ga završim. I kad sam dala prvu godinu bez problema, onda više ništa nije smio meni reći, nego je mom bratu rekao: Pa ona izgleda izabrala i srednju školu pa sad i fakultet na kojem se ništa ne mora učiti Koja legenda ![]() A mojim prijateljicama iz osnovne je i danas glavna priča: Mi svi učimo za neki test, a ona(tj.ja) nam zvoni na interfon da se idemo igrati Nikad me nisu shvaćali kako nikad ne učim i uvijek skitam, a sve u školi ide bez problema Pa da vam ljudi odam kako: malo sreće, malo znat brbljat i malo čuke da zapamtiš dovoljno na satu i ne treba ništa više ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Citat:
A ak ti je samo do hvaljenja, e onda ok... ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Osnovna sve 5, srednja sve 4, a fax - ima svega od 2-5... ![]() Neću nabrajat kao Maslow, jer nemam toliko škola al vjerojatno ću imat baš da mu to mogu nabijat za 10 godina na ovom istom forumu... ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
![]() |
| Tagovi: faksu, kakvi, osnovnoj, s koli, srednjoj, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:09.

Pa da vam ljudi odam kako: malo sreće, malo znat brbljat i malo čuke da zapamtiš dovoljno na satu i ne treba ništa više