Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj u Društvo forumu; Osnovna sve 5, 1 raz. Ruđera nadam se sa 4 ako ne dobijem jedinicu iz Fizike na kraju !...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-05-06, 13:29   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra
Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj

Osnovna sve 5, 1 raz. Ruđera nadam se sa 4 ako ne dobijem jedinicu iz Fizike na kraju !
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 17:08   #22 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,671
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

tko ti predaje fiziku
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 19:02   #23 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Kolko ovdje ima Ruđeraša
Ja sam isto jedan bivši, ove godine imam 10 godišnjicu mature

Osnovna: 4-5
Srednja: 4
Faks: ...odustao na prvoj godini strojarstva

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 19:22   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Janeš mi predaje fiziku !
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 21:42   #25 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

osnovna-4,5
srednja 2,3 (neki bunt)
faks guram pomalo-solidna trojčica zasad
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 22:35   #26 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,342
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Na prve dvije godine faxa sam bio presretan i s dvojkama. Zapravo se pikaju samo zadnje dvije godine i diplomski, a one su obično mnogo lakše, pa više nije problem skupljati petice.

Ja sam na trećoj godini ETF-a (FER-a) odbio tricu kod Pašalića.
Na sljedećem roku sam došao s pokvarenim kalkulatorom, pa sam predao prazan test, i po treći put sav ponosan sa 100% rješenim pismenim dolazim na usmeni, sve znao, Paša čestita odlično kolega, ali nakon dva pada možete dobiti najviše dobar. Izašao sam iz kabineta skoro plačući, pa tricu sam mogao imati još prije dva mjeseca. Nikad mi više nije palo na pamet riskirati da zaslužim manju ocjenu od željene.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 23:07   #27 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Majke ti mile? Odbio prolaznu ocjenu na prvom izlasku na ispit? pa ja bi ti zabranio daljnji nastavak studiranja! Čovječe! Takvi mi nikad nisu bili jasni! Pa ispit se polaže, a ne dobiva se ocjena! Bitno da je položen, a ne sa kojom je ocjenom položen! Uuuffff!

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 23:10   #28 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

U vrijeme kad sam ja studirao bilo je bitno da diplomiraš s vrlo dobrim da bi mogao upisati postdiplomski. Brojale su se 3. i 4. godina. To mi je tad na žalost prvi put palo na pamet, i nikad više.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-06, 10:28   #29 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 907
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Danas srećom nije tako, dosta je samo da si prošao, znači 2 je ok i ides normalno na postdiplomski..
Odgovori sa citatom
Star 23-05-06, 12:51   #30 (permalink)
Nježni predator

Pa mnogo se toga promjenilo. Susjed koji ide na FER, mi je rekao da on sluša?? bridge kao predmet na faxu koji se upisuje u index.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: faksu, kakvi, osnovnoj, s koli, srednjoj, ste

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Ogame Bacva Igre 98 09-04-08 10:57

Trenutno vrijeme na forumu: 18:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111