| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj u Društvo forumu; Osnovna sve 5, 1 raz. Ruđera nadam se sa 4 ako ne dobijem jedinicu iz Fizike na kraju !... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Osnovna sve 5, 1 raz. Ruđera nadam se sa 4 ako ne dobijem jedinicu iz Fizike na kraju ! ![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Offline | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Kolko ovdje ima Ruđeraša Ja sam isto jedan bivši, ove godine imam 10 godišnjicu mature ![]() Osnovna: 4-5 Srednja: 4 Faks: ...odustao na prvoj godini strojarstva ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Nježni predator | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Na prve dvije godine faxa sam bio presretan i s dvojkama. Zapravo se pikaju samo zadnje dvije godine i diplomski, a one su obično mnogo lakše, pa više nije problem skupljati petice. Ja sam na trećoj godini ETF-a (FER-a) odbio tricu kod Pašalića. Na sljedećem roku sam došao s pokvarenim kalkulatorom, pa sam predao prazan test, i po treći put sav ponosan sa 100% rješenim pismenim dolazim na usmeni, sve znao, Paša čestita odlično kolega, ali nakon dva pada možete dobiti najviše dobar. Izašao sam iz kabineta skoro plačući, pa tricu sam mogao imati još prije dva mjeseca. Nikad mi više nije palo na pamet riskirati da zaslužim manju ocjenu od željene. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Majke ti mile? Odbio prolaznu ocjenu na prvom izlasku na ispit? pa ja bi ti zabranio daljnji nastavak studiranja! Čovječe! Takvi mi nikad nisu bili jasni! Pa ispit se polaže, a ne dobiva se ocjena! Bitno da je položen, a ne sa kojom je ocjenom položen! Uuuffff! ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Nježni predator | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj U vrijeme kad sam ja studirao bilo je bitno da diplomiraš s vrlo dobrim da bi mogao upisati postdiplomski. Brojale su se 3. i 4. godina. To mi je tad na žalost prvi put palo na pamet, i nikad više. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Danas srećom nije tako, dosta je samo da si prošao, znači 2 je ok i ides normalno na postdiplomski.. ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
![]() |
| Tagovi: faksu, kakvi, osnovnoj, s koli, srednjoj, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:39.