| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj u Društvo forumu; Osnovna prosjek :4,5 Srednja (gimnazija): od 3.0-3.5 Fax:hm..na drugoj sam,al nisam jos prvu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
Poruka: 189
![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Osnovna prosjek :4,5 Srednja (gimnazija): od 3.0-3.5 Fax:hm..na drugoj sam,al nisam jos prvu rijesio..za sad prosjek 2.0 ![]()
__________________ http://dashofer.webzarada.com/affili...a_aid=8e2ca474 |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-06-06 Lokacija: Osijek Godina: 24
Poruka: 53
![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Osnovna 4 Srednja 3-4 faks bitno da završim
__________________ www.skodacroatia.com |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,442
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Ja sam u osnovnoj prolazila s 4 ili 5, kako kad... u kasnijim razredima me uhvatio pubertet, pa nije bilo baš ni vremena ni volje za učenjem. U gimnaziji sam prolašla prvi i drugi s dobrim Treći vrlo dobrim (s tim da sam završila na popravnom iz matematike) A u četvrtom odličnim, i matura isto 5. Čak dobila pohvalu ![]() Na faxu sam prošla sve godine. Nemam pojma za prosjek, ali reći ću da je uvijek bila neka loša 4 ili jako dobra 3. Nisam nikada pala i to je najbitnije. Za ocjene me nikada nije bilo briga. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,578
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Sve razrede u Osnovnoj sam imao prosjek 5.0, u Gimnaziji sam sve razrede prošao s 5, ali sam samo u 4. imao 5.0. Ali da dobijete kompletnu sliku rvi sam počeo u Osnovnoj (u 6.razredu) slušat metal i puštat kosu, što je dovodilo i do prijetnji ukorom. U 7.razredu sam počeo učit svirat gitaru i kroz koju godinu sam imo band koji je isključivo sviro heavy-metal - opet moji profesori u čudu. A kad su me vidjeli s kosom do pola leđa u Gimnaziji...Al naviko ja njih brzo,na kraju su oni popustili! Što se faksa tiče, konačni prosjek je bio 4, ali mislim da je bitnije to da nikad nisam pao ispit, a apsolventsku godinu uopće nisam upisivao, jer sam diplomiro 14 dana nakon što sampoložio zadnji ispit.Zadnji Uredio Dr Jekyll : 09-05-07 u 10:39. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,442
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Citat:
![]() | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj evo da vam ja spustim prosjek ![]() Uvijek sam bila više zainteresirana za "izvanškolske aktivnosti ![]() osnovna- 5 srednja- 3-4 fax-2-3 hihihi...ako upišem postdiplomski, vjerojatno ću pasti. Ta je ocjena na redu ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: faksu, kakvi, osnovnoj, s koli, srednjoj, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.

rvi sam počeo u Osnovnoj (u 6.razredu) slušat metal i puštat kosu, što je dovodilo i do prijetnji ukorom. U 7.razredu sam počeo učit svirat gitaru i kroz koju godinu sam imo band koji je isključivo sviro heavy-metal - opet moji profesori u čudu. A kad su me vidjeli s kosom do pola leđa u Gimnaziji...Al naviko ja njih brzo,na kraju su oni popustili!
Što se faksa tiče, konačni prosjek je bio 4, ali mislim da je bitnije to da nikad nisam pao ispit, a apsolventsku godinu uopće nisam upisivao, jer sam diplomiro 14 dana nakon što sampoložio zadnji ispit.