| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj u Društvo forumu; Pa osnovna je još bila dobro.........uglavnom je bilo 4................ono, srednja je druga priča...........1. razred sam odvalio sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Pa osnovna je još bila dobro.........uglavnom je bilo 4................ono, srednja je druga priča...........1. razred sam odvalio sa 5. komada i skoro su me izbacili zbog neopravdanih...........no poslije toga sam sve razrede prošao s 4 i upisao fax koji ću nadam se jednog dana završiti
__________________ IT' BETTER TO RULE IN HELL THAN IT IS TO SERVE IN HEAVEN ! ! ! ! |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj mlad, malo stariji i sad sam bas ovakav... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| charolastra | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Prva 4 sam bio štreberko, same petice. A od 5. do kraja sam se probećario ali škola mi je uvijek išla pa sam držao tako 3-4 Ali svega je bilo, svakakvih nepodopština, bježanja...kad se samo sjetim
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,041
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj kakva sam bila? Odlikaš sa opomenama za vladanje! moja je teorija bila: "ako sve znam, ništa mi ne mogu" ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Heheh priječam se kad sam jednom došao na engleski jezik. Nema knjige, teke ni radne. -Ha Ante, a gdje ti je radna? -Oprosite profesorice, zaboravio sam je ponijeti. - Evo tebi onda jedan. (izgovorila sa onim smiješkom) - Profesorice vi možete meni dati koliko god jedinica hoćete, ali to neće utjecati na moje znanje. Dobivao sam 5 iz pismenih i 5 i 4 iz usmenih, ali sam imao jednu 5-6 jedinica zbog neobavljenih domaćih radova. Stoga mi je 3 zaključila. I ova droca iz informatike. Zna sam sve, riješio sam word u 3 minute sve točno, najbrži i najefikasniji, dok je ovima drugima trebalo 6 sekundi da lociraju slovo i još 3 sekunde da ga stisnu. Usmene i pismene sam također imao 5, programiranje i svašta. A drolja mi zaključi 2 na kraju zbog par neobavljenih domačih radova, dok ovim drugima je trebalo 10 minuta da otvore tablicu kojima je na kraju zaključila 4, (zbog nekog uzornog vladanja). Tu je i naravno razrednica, profa iz hrv. Najbolje sam napisao zadačnicu u razredu, gramatički 100% (ni greške!!!) pravilno, ali dala mi je 3 zbog politike, (jer sam imao par jedinica sa strane). Zlobno okruženje utječe na ocijene. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 846
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj osnovna svi razredi s 5, i gimnazija ce biti tako nadam se (jos 2 tjedna cekanja) i na faksu se nadam da cu biti dobra ako ga upisem |
| | |
| | #50 (permalink) |
| MrCina | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj evo bas sam gledala svoju knjizicu iz osnovne...samo sam prvi i drugi razred prosla s 5.0 sve ostale u osnovnoj s 5 i 4a srednja 4...
__________________ potrazi me... znas da sam negdje blizu znas da uvijek sam blizu pronadji me... u svakome svome danu ja u svakom tvome danu bit cu |
| | |
![]() |
| Tagovi: faksu, kakvi, osnovnoj, s koli, srednjoj, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:25.