| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj u Društvo forumu; sve s 5.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Sve 4. Osim 8. razreda , kad sam puno picavala, al sam se izvukla s 3. ![]() Ali nikad nisam bila neka streberica ni puno ucila, tako da je 4 bilo i vise nego dobro. Na faks ne idem jos, ali tko zna.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Ja se mogu pohvalit da u 8 godina osnovne i 4 razreda jez. gimnazije nisam imao ni jedan jedini neopravdani. Znam, znam.... A kakav sam bio učenik? 1-8 s 5 (osim trećeg razreda,4), u srednjoj malo 'normalniji', prosjek 4, a na faxu...a malo se rastegnulo ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Šta je ovo sve genijalci. Ja u Osnovnoj školi 5.0 prosjek svih 8 razreda, i nagradili su me za to, jer u školi toj nije nitko od 1974. godine imao takav prosjek, i da nisam niti jednu kecu "1" dobio u tih 8 razreda. A srednja i faks .. hm ... tu je opao prosjek na 3,4 ovisi kako kad. Mušice su mi dozujale u glavu. Čak sam ravnatelja Gimnazije namlatio pa me izbacili ![]() ![]() |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj sve 5 uvijek.....na faxu malo zapelo.....čak i jednu godinu roknula, ali eto diplomirah
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj nikad nisan prošla s 5.nikad nisan učila.samo bi pročitala i ovisno o predmetu.2,3 ili 4.osnovnu prolazila s 4.srednja 3,ne radin ništa cilu godinu.ako mi je nešto napeto za intelektualizam,sidnem i naučin.skoro okinem svaku godinu,ove iman 7 aseva.čekan zadnji tjedan da iskažem mogućnosti...... ![]()
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,073
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj U osnovnoj sam uvek bila jako vrlo dobra.Ali kad sam upisala srednju malo sam se vise za`ebavala, i shvatila da sam totalno promasila srednju (zubotehnicku),mrzelo me je da ucim jer to nisam ni volela,ali da me pitate sto sam je upisala ni sama ne znam, bukvalno sam se dogovorila sa naj drugaricom i eto....a sta zna dete sa 15 godina cime zeli da se bavi u zivotu. Zato sam na faxu super, druga godina sam i sve regularno dajem (ispite).
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
![]() |
| Tagovi: faksu, kakvi, osnovnoj, s koli, srednjoj, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:47.

A kakav sam bio učenik? 1-8 s 5 (osim trećeg razreda,4), u srednjoj malo 'normalniji', prosjek 4, a na faxu...a malo se rastegnulo 
Svi smo mi MASS SARR