| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj u Društvo forumu; zlatna sredina... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Lokacija: okolo Zg Godina: 23
Poruka: 71
![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj ja sam imo uvjek 4 samo sa, u prvom i 7 osnovne slućajno proso s 5. ne znam kaj mi je bilo al sad na faksu sam u prvoj godini 3 godine potpuno sam se uljenio, samo spavam
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima. |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Osnovna 5 (osim 5. razreda) Srednja Od 3,90 do 4.41 A faks;hmm dao sam jedan ispit od 9 mj do sad i to sa 2.Tak da mi je prosjek 2.0
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Bio san tako jebizovan da su žene i muškarci rezali za mnom vene, ali ja sam uvijek bio hetero fala bogu pa sam morao odbijati od nekih cvijeće i bombone - loš sam znam, a ća ću sad...![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je Zadnji Uredio Chuorakk : 28-05-07 u 21:10. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Dalmacija
Poruka: 117
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj uvik ista...teži kampanjac od osnovne,pa i sad na faksu. ali uvik se izvučem. više sriće nego pameti, ali eto. bolje i to nego ništa.
__________________ Sve što je dobro ili je nemoralno ili ilegalno ili deblja |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Valpovo
Poruka: 8
![]() | Re: kakvi ste bili u srednjoj školi, faksu ili osnovnoj Sve razrede osnovne sa 5,a u srednjoj nijednom nisam imao pozitivan uspjeh,već sve putem popravnih...a sad se zajebavam prije faxa... ![]()
__________________ ...depression is just sarcastic state of mind... |
| | |
![]() |
| Tagovi: faksu, kakvi, osnovnoj, s koli, srednjoj, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.

- loš sam znam, a ća ću sad...