| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Ko prolazi, ko pada??? u Društvo forumu; okidan i iden na brod.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Ko prolazi, ko pada??? ja san tek srednja škola i prošla san s 5 jej lol...(nadan se da je ovo dobar odgovor na temu )
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko prolazi, ko pada??? jao meni sad dolaze ispiti, a nikako mi se neda učiti... baš sam prelijena, sva sreća da više ne mogu pasti godinu, ali zato mogu oduljiti apsolventsku u nedogled, a to ne želim... ne ne
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #44 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko prolazi, ko pada??? hehe, i feel ur pain...isto kod mene, također ne mogu zveknut a volja mi je negdje u čarapama prvo vatreno krštenje u četvrtak ![]() ![]() |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko prolazi, ko pada??? Citat:
a ja imam kolokvij na koji vjerojatno neću izaći idući utorak... nemrem to naučiti, a i neda mi se... ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Ko prolazi, ko pada??? ne spominjite mi fakultetske obaveze ima da popizdim od sutra pa do kraja 2. mjeseca sa kolokvijima i ispitima
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ko prolazi, ko pada??? meni je sad biti ili ne biti...ako ne ocistim cilu prvu god i ovo sto san upisa iz druge do kraja 7.miseca, najeba san za popizdit...
__________________ My mother was like a sister to me, only we didn't have sex quite so often - Emo Philips |
| | |
| | #49 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,395
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko prolazi, ko pada??? četvrta sam godina, sve u roku ali čopila me motivacijska kriza kao i teicu i wonderwalla (+ valjda mali strah od posla), pa se sad bavim igricama kao casey, umjesto seminarskim rasovima i ispitaima. ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: pada, prolazi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:54.

i prošla san s 5 jej