Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Ko prolazi, ko pada??? u Društvo forumu; ajme nekom je ko meni, a ja mislila da su svi na petoj (ko večina mojih s godine) ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-01-07, 00:39   #51 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,835
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Ko prolazi, ko pada???

ajme nekom je ko meni, a ja mislila da su svi na petoj (ko večina mojih s godine) već uredno napisali diplomski i jedva čekaju da dođu rokovi za ispite pa da i to malo još daju...brijem da štrebaju i dan i noć (svo ono vrijeme koje ja provedem opijajući se i viseći po forumu i kavama)...
ajde sad barem znam da nisam jedina...
Odgovori sa citatom
Star 09-01-07, 06:09   #52 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,399
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Pao sam faking kemiju na polugodištu, uobijčajena doza svih 4 godina.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-01-07, 10:28   #53 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,397
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Pao sam faking kemiju na polugodištu, uobijčajena doza svih 4 godina.
pa skemijat ćeš nešto da ispraviš topa sad u 2. polugodištu.

teice, ti si na kbf-u, jel? kod mene (fakultet političkih znanosti), siguran sam da nitko ne štreba ali slaba je to utjeha jer se ja loše osjećam u neradu. hoću to što brže završiti, a s druge strane onda početi raditi kao novinar - bit će zajebano.
Star 09-01-07, 14:13   #54 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,835
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

ma znam, nije meni do posla, naći će se, nego do toga kaj sam zaista lijena i ne mogu ni se natjerati da odem u fotokopiraonu i iskopiram si skripte, a kamoli da to počnem učiti. a di su još knjige... uhhh...

hoće biti gusto sad...
Odgovori sa citatom
Star 09-01-07, 18:32   #55 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

e da, "najjači" su mi faxevi di su skripte dovoljne za dat ispite...

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-01-07, 19:22   #56 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

truplo ima vise motivacije od mene.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-07, 22:26   #57 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,397
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: fuzija Pogledaj Poruke
e da, "najjači" su mi faxevi di su skripte dovoljne za dat ispite...
a ima ih...

opet, nebitno je ako se to može, a netko ipak čita knjige jer uči za sebe, a ne samo pro forma..
Star 11-01-07, 20:49   #58 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-12-06
Poruka: 71
sara tancredi se izdvaja iz mase

također četvrta (sve u roku) i kao i svi, došla sam se žalit na manjak motivacije
sara tancredi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 11:54   #59 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 27
blackkkbird se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Johnie-Bravo Pogledaj Poruke
Ja sam upisao pad !!

DAo sam samo dva ispita u godinu dana!!
meni je ovo prva godina sada,al brijem da baš tolko loš nemogu biti,ta barem engleski,informatiku i ekomoniju mogu prepisati za 2
blackkkbird je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 11:58   #60 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 27
blackkkbird se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
ma znam, nije meni do posla, naći će se, nego do toga kaj sam zaista lijena i ne mogu ni se natjerati da odem u fotokopiraonu i iskopiram si skripte, a kamoli da to počnem učiti. a di su još knjige... uhhh...

hoće biti gusto sad...
znam kako ti je,o znam
blackkkbird je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pada, prolazi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09

Trenutno vrijeme na forumu: 16:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114