| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Ko šta studira? u Društvo forumu; tehničko veleučilište - smjer cestovni promet u Osijeku studiram već 3 god. cini mi se da postajem vječni student!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| wayward | Re: Ko sta studira? heh,nisam ni znao da je cp proradio, ja sam eto jučer položio zadnji ispit, i danas sam tek happy jer jučer očito nisam ni kužio što mi se dogodilo ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Ko sta studira? Citat:
Cestitam na polozenim ispitima.Ja nakon FER-a i pedagogije, polazem C-kategoriju za kamion. | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| wayward | Re: Ko sta studira? to je tak sa ferovcima, nikad neznaz na koju će stranu, a neslužbenmo sam čuo da na Vrapču imaju jedan odjel samo za ferovce i to samo za hitne hitne slučajeve i da su skroz popunjeni ,hvala ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Ko sta studira? Citat:
Tamo samo odeš na jednu noć prespavati, i sutra možeš opet raditi kao da si došao s godišnjeg. Najveći problem elektroničara, i programera je preznovjerje. Nešto što si jednom dobro napravio, jedno vrijeme perfektno radi, a zatim se iz nebjašnjivog razloga sve počne blesirati. Mislim da se to i Kikiju događa. Pa pogledajte forum. Mjesecima radi perfektno, a zatim počne zapinjati, ispadati. Američki elektroničari se mole duhovima Vapita. Pa ljudi, treba imati konjske živce za to. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 353ta, studira |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:01.