Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi koji je po vama najlaksi fax? u Društvo forumu; da je sve to tako lagano svi bi imali po 2 diplome minimalno....ja bi prvi studirao na 2 faksa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-04-08, 16:47   #101 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 20
Poruka: 414
TBWS4E se izdvaja iz mase
Re: koji je po vama najlaksi fax?

da je sve to tako lagano svi bi imali po 2 diplome minimalno....ja bi prvi studirao na 2 faksa paraleleno..ali kad me ubije ovaj tehnički preko dana nemam volje za ništa....tako da svakome je nešto teško
TBWS4E je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 07:53   #102 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 71
luigi752 se izdvaja iz mase

meni osobno je puno lakši neki tehnički tipa FSB ili FER, nego npr. pravo koje je čisto štrebanje, što mi baš i ne ide, za razliku od prirodnih znanosti i matematike, koje ne samo da mi nisu teške, već ih i obožavam...
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 10:36   #103 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,509
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

Citat:
Pravi autor: luigi752 Pogledaj Poruke
meni osobno je puno lakši neki tehnički tipa FSB ili FER, nego npr. pravo koje je čisto štrebanje, što mi baš i ne ide, za razliku od prirodnih znanosti i matematike, koje ne samo da mi nisu teške, već ih i obožavam...
je li studiras ili si srednjoskolac?
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 16:51   #104 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Poruka: 414
TBWS4E se izdvaja iz mase

Citat:
ovo nemnoj nikome pričat jer će te ismijat ko budalu...drž se ti radije prava koje se može naštrebat
TBWS4E je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 17:03   #105 (permalink)
Black Tattoo

Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar

Citat:

decko na feru i ostalim tehnickim faxovima prirodne znanosti kakve poznajes postaju nesto sasvim drugo jer teorija i nije nesto sto ces najlakse shvacat tako da ces precesto morat strebat ka konj stvari koje su malo teze od zakona i slicno... nemoj mislit da prirodne znanosti u srednjoj i na faxu imaju previse dodirnih tocaka... uglavnom ljudi zadatke gaze bez po bada, al teorija gotove sve hebe i to naveliko...
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 17:39   #106 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: TBWS4E Pogledaj Poruke
ovo nemnoj nikome pričat jer će te ismijat ko budalu...drž se ti radije prava koje se može naštrebat
Evo meni je FER je daleko lakši od prava, medicine i inih faxeva.
Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
decko na feru i ostalim tehnickim faxovima prirodne znanosti kakve poznajes postaju nesto sasvim drugo jer teorija i nije nesto sto ces najlakse shvacat tako da ces precesto morat strebat ka konj stvari koje su malo teze od zakona i slicno...
Uopće neće trebat, jer pravo koje će trebat znat napamet nije isto kao i "naučiti" izvod iz fizike, koji je nebi vjerovao uopće nije teško naučiti jer to se podrazumijeva da razumiješ o čemu se radu, štrebaš jedino ako ne znaš ili ne razumiješ ono što bi trebao izvoditi.
Citat:
nemoj mislit da prirodne znanosti u srednjoj i na faxu imaju previse dodirnih tocaka...
Kako ne?
Tek na faxu ti postaju jasne sve one formule iz fizike i matematike i naučiš nove, brže i bolje načine za riješit zadatak.
Citat:
uglavnom ljudi zadatke gaze bez po bada, al teorija gotove sve hebe i to naveliko...
Ovisno kaj, kao što sam rekao teoriju je lakše izvest ako razumiješ o čemu se radi.

A kaj se tiče predmeta koji nisu matematika i fizika, teorija je ono što je primjenjivo u stvarnom svijetu, npr. teorija kako radi ethernet/internet/wlan, to ćeš lakočom shvaćati ako te to istinski zanima, a pošto si upisao FER ili tehnički fax, za očekivati je da će te zanimati.

@luigi, ako se ne bojiš matematike, dobro ćeš proći na nekom tehničkom faxu
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 17:42   #107 (permalink)
Black Tattoo

sve sto cu ti rec da na gradjevini neces dobiti dovoljno detalja za teoriju iz matematike a trazit ce se dosta od tebe...
fizika je nesto drugcija meni osobno laksa i zanimljivija
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 17:53   #108 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 10-01-08
Godina: 22
Poruka: 530
Ineluki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ineluki

Citat:
Pravi autor: karlitoocar Pogledaj Poruke
Ne najlakši, ali jedan od najjednostavnijih za završit je PITUP (Primjena informacijske tehnologije u poslovanju) ima ga u Varaždinu, Zaboku i Sisku, traje 4 semestra....
velika mi je želja to završit, pošto sam se već primil toga, jer ako tu zgorim, nemam šanse ni na jednom drugom
Nekoliko informacija o tome. Kao prvo Pitup nije fakultet nego je viša škola, dakle 6 stupanj. Nije nimalo lagan, dapače dosta je težak. Samo za usporedbu: od 70 studenata kaj je upisalo prvu godinu u drugu redovno je prošlo samo 9 (fala Bogu kaj sam ja bio među njima). Pitup je dakle viša škola uz plaćanje. Mnogi vele da zbog činjenice da ne postoji prijemni je lagan. Te zbog toga neki neupućeni ljudi, koji u biti ga niti nisu pohađali, šire dezinformacije. Ali prijemni ne postoji zbog toga jer je FOI sa tom odlukom napravio odličan marktetinški trik da bi privukao što veći broj ljudi. A padne se dosta lako, a kad padneš daješ pare i to ne male. FOI je najskuplji studij.

Pitup je pretežno orijentiran na ekonomiju, mnogo manje na informatiku. Iako nakon njega stječeš zvanje Informatičar. On kao takav je idealan za ljude koji se dobro snalaze u informatici i žele imati neku diplomu u džepu i to što je moguće prije.

Ako namjeravš upisati PITUP u Zaboku. Znaj da te čeka jedna od najtežih viših škola u RH. I naravno, kao i svagdje drugdje moral budeš zagrijati stolicu. A ak nebudeš bacio si pare u vjetar. A to FOI-u paše.

Niti jedan faks ili viša škola nisu lagani.
Odgovori sa citatom
Star 17-06-08, 21:34   #109 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-01-07
Poruka: 4
m00f se izdvaja iz mase

pošto sam 3. godina bolonja na prometu moram vas razočarat da faks opče nije lagan, da me niko ne tjera da kupujem knjige da izađem na ispit,isto tako niko me ne forsa da kupujem ispite, niko mi niš na žalost ne nudi šala,ja sam pošteni student, a kaj se tiče koji je faks najlakši, mislim da je to ona zaštita na radu i hrvatski studiji( naravno ne svi smjerovi)
m00f je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-08, 17:37   #110 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 4,952
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

moj fax je milina fala bogu

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fax

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111