| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi koji je po vama najlaksi fax? u Društvo forumu; da je sve to tako lagano svi bi imali po 2 diplome minimalno....ja bi prvi studirao na 2 faksa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 414
![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? da je sve to tako lagano svi bi imali po 2 diplome minimalno....ja bi prvi studirao na 2 faksa paraleleno..ali kad me ubije ovaj tehnički preko dana nemam volje za ništa....tako da svakome je nešto teško ![]() |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 71
![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? meni osobno je puno lakši neki tehnički tipa FSB ili FER, nego npr. pravo koje je čisto štrebanje, što mi baš i ne ide, za razliku od prirodnih znanosti i matematike, koje ne samo da mi nisu teške, već ih i obožavam...
__________________ Manus manum lavat. |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: koji je po vama najlaksi fax? je li studiras ili si srednjoskolac?
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: koji je po vama najlaksi fax? Citat:
decko na feru i ostalim tehnickim faxovima prirodne znanosti kakve poznajes postaju nesto sasvim drugo jer teorija i nije nesto sto ces najlakse shvacat tako da ces precesto morat strebat ka konj stvari koje su malo teze od zakona i slicno... nemoj mislit da prirodne znanosti u srednjoj i na faxu imaju previse dodirnih tocaka... uglavnom ljudi zadatke gaze bez po bada, al teorija gotove sve hebe i to naveliko...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #106 (permalink) | ||||
| prof. Foruma | Re: koji je po vama najlaksi fax? Citat:
Citat:
Citat:
Tek na faxu ti postaju jasne sve one formule iz fizike i matematike i naučiš nove, brže i bolje načine za riješit zadatak. Citat:
A kaj se tiče predmeta koji nisu matematika i fizika, teorija je ono što je primjenjivo u stvarnom svijetu, npr. teorija kako radi ethernet/internet/wlan, to ćeš lakočom shvaćati ako te to istinski zanima, a pošto si upisao FER ili tehnički fax, za očekivati je da će te zanimati. @luigi, ako se ne bojiš matematike, dobro ćeš proći na nekom tehničkom faxu ![]() | ||||
| | |
| | #107 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: koji je po vama najlaksi fax? sve sto cu ti rec da na gradjevini neces dobiti dovoljno detalja za teoriju iz matematike a trazit ce se dosta od tebe... fizika je nesto drugcija meni osobno laksa i zanimljivija
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: koji je po vama najlaksi fax? Citat:
Pitup je pretežno orijentiran na ekonomiju, mnogo manje na informatiku. Iako nakon njega stječeš zvanje Informatičar. On kao takav je idealan za ljude koji se dobro snalaze u informatici i žele imati neku diplomu u džepu i to što je moguće prije. Ako namjeravš upisati PITUP u Zaboku. Znaj da te čeka jedna od najtežih viših škola u RH. I naravno, kao i svagdje drugdje moral budeš zagrijati stolicu. A ak nebudeš bacio si pare u vjetar. A to FOI-u paše. Niti jedan faks ili viša škola nisu lagani.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul | |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-01-07
Poruka: 4
![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? pošto sam 3. godina bolonja na prometu moram vas razočarat da faks opče nije lagan, da me niko ne tjera da kupujem knjige da izađem na ispit,isto tako niko me ne forsa da kupujem ispite, niko mi niš na žalost ne nudi šala,ja sam pošteni student, a kaj se tiče koji je faks najlakši, mislim da je to ona zaštita na radu i hrvatski studiji( naravno ne svi smjerovi) |
| | |
![]() |
| Tagovi: fax |
« STS Faust Vrancic
|
mladost »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:05.

šala,ja sam pošteni student, a kaj se tiče koji je faks najlakši, mislim da je to ona zaštita na radu i hrvatski studiji( naravno ne svi smjerovi)