Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi koji je po vama najlaksi fax? u Društvo forumu; Kažu ekonomija i promet... i ovaj tu u Zaprešiću. Ma svaki ima neke svoje finte....

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-12-07, 12:51   #11 (permalink)
no regret!!!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,734
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: koji je po vama najlaksi fax?

Kažu ekonomija i promet... i ovaj tu u Zaprešiću.

Ma svaki ima neke svoje finte.
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 14:08   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,390
pajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu auru

hotelijersko-turistički...
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 15:00   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-05-07
Poruka: 62
iceman206 se izdvaja iz mase

Svi sve znaju, a nitko to ne studira. Svima je onaj drugi faks najlakši, to mi je jako zanimljvo.
Svaki faks je podjednako težak i lak, samo ovisi o tvom pristupu njemu i načinu učenja.
Svaki faks ima svoje lake i teške predmete, a ovo karakteriziranje lakog i teškog je nemoguće. Bar po meni.
iceman206 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 15:12   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,290
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Kažu ekonomija i promet... i ovaj tu u Zaprešiću.

Ma svaki ima neke svoje finte.
a zašto je to promet najlakši,nevidim razlog?
uzimam u obzir "normalnog" studenta koji ništa ne kupuje,a oni koji kupuju kupuju jednako svagdi tako da..nažalost,znam tipa koji se hvali da je na medicinskom faxu kupova ispite
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 15:16   #15 (permalink)
no regret!!!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,734
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Joj, jbte koliko poznam i ljudi s tog faxa koji se zezaju na svoj račun, zato sam to rekla.
Svaki fax je težak ako ti je muka zagrijat stolicu, a nigdje ništa ne dolazi samo od sebe i sama diploma ne znači znanje...
Eto!

p.s. ne bih se voljela liječit kod nekoga tko je kupovao ispit iz anatomije
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 15:22   #16 (permalink)
Akademik Foruma

carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

Citat:
Joj, jbte koliko poznam i ljudi s tog faxa koji se zezaju na svoj račun, zato sam to rekla.
Svaki fax je težak ako ti je muka zagrijat stolicu, a nigdje ništa ne dolazi samo od sebe i sama diploma ne znači znanje...
Eto!
to mi ne živce ide jer ispada da tamo samo uđeš i zatražiš diplomu,ima toga svagdi..ja sam uša i zasluženo s njom izaša

Citat:
p.s. ne bih se voljela liječit kod nekoga tko je kupovao ispit iz anatomije
nebi ja s tim prilazio cestu koliko mi je siguran a ne se iša lječit!!
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 15:41   #17 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,314
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Ja znam gdje nema kupovanja ispita i gdje nikad nije bilo ni glasina o tome, tako da "toga ima svugdje" ne stoji...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 15:45   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 230
denamo se izdvaja iz mase

Najlaksi ti je onaj iz oblasti koju volis!
ALESSANDRO DEL PIERO!!!
denamo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 15:49   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Ja znam gdje nema kupovanja ispita i gdje nikad nije bilo ni glasina o tome, tako da "toga ima svugdje" ne stoji...

di to nema,sad ćeš reći Rim,London
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 15:51   #20 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Serj_Tankian

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 19
Poruka: 63
Serj_Tankian se izdvaja iz mase

promet i ekonomija(na prijemnom za ekonomski fax se može prepisivat kolko te volja)
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fax

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108