| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi koji je po vama najlaksi fax? u Društvo forumu; Kažu ekonomija i promet... i ovaj tu u Zaprešiću. Ma svaki ima neke svoje finte.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,734
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? Kažu ekonomija i promet... i ovaj tu u Zaprešiću. ![]() Ma svaki ima neke svoje finte. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-05-07
Poruka: 62
![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? Svi sve znaju, a nitko to ne studira. Svima je onaj drugi faks najlakši, to mi je jako zanimljvo. Svaki faks je podjednako težak i lak, samo ovisi o tvom pristupu njemu i načinu učenja. Svaki faks ima svoje lake i teške predmete, a ovo karakteriziranje lakog i teškog je nemoguće. Bar po meni. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,290
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? Citat:
uzimam u obzir "normalnog" studenta koji ništa ne kupuje,a oni koji kupuju kupuju jednako svagdi tako da..nažalost,znam tipa koji se hvali da je na medicinskom faxu kupova ispite | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,734
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? Joj, jbte koliko poznam i ljudi s tog faxa koji se zezaju na svoj račun, zato sam to rekla. Svaki fax je težak ako ti je muka zagrijat stolicu, a nigdje ništa ne dolazi samo od sebe i sama diploma ne znači znanje... Eto! p.s. ne bih se voljela liječit kod nekoga tko je kupovao ispit iz anatomije ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,290
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? Citat:
![]() nebi ja s tim prilazio cestu koliko mi je siguran a ne se iša lječit!! | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 28
Poruka: 230
![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? Najlaksi ti je onaj iz oblasti koju volis!
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 63
![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? promet i ekonomija(na prijemnom za ekonomski fax se može prepisivat kolko te volja)
__________________ When I feel like talking I never be wrong, If I feel like walking you best come a long... |
| | |
![]() |
| Tagovi: fax |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:46.