| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi koji je po vama najlaksi fax? u Društvo forumu; a niti jedan fax nije lagan, a ni toliko tezak.uvik postoji par težih predmeta, za koje se moras ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-11-07 Godina: 21
Poruka: 172
![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? a niti jedan fax nije lagan, a ni toliko tezak.uvik postoji par težih predmeta, za koje se moras malo potrudit i ostalo ti je lako.a vi sta toliko blatite ekonomiju i govorite da je laka prodjite prijemni u zg di bude nekoliko tisuca ljudi i upad imaju oni sta plate ili extra štreberi...ili nek dodje u rijeku polozit racunovodstvo |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? Citat:
| |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? Citat:
jeli anketa bila anonimna? pazi,ljudima se u anketama jednostavno neda ulaziti u bit problema i iznosit imena a samim tim takav je i rezultat bio što nemora značiti da je to istinito i da je to upravo tako!! | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-07 Lokacija: Ri Godina: 21
Poruka: 45
![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? Ja bih rekla pomorski...meni su predavali neki profesori s pomorskog faksa,i to je bilo smjesno...ili sam ja mozda suvise pametna ![]() Traze te za ispit takve gluposti da covijek ne povjeruje...dodje ti zao kolko si vremena ucio za nesto sto si i znao bez da si pipnuo knjigu!
__________________ Mozda sam preluda za javnost, ali nisam dovoljno luda za imaginarne prijatelje! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,095
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? nema najlakšeg faksa po meni. Ako čovjek normalno daje ispite, bez nekakvog muljanja, na svakom faksu mora bar malo učiti, a ako muljaš s ispitima, onda ti svaki faks može biti lagan, samo ako imaš love, jer neki ljudi, zapravo većina, ima jedva za platit godinu, a gdje da uzmu još i neznam koliko love za kupovat ispite. Ako se čovjek zanima za nešto i hoće to završit onda neće imati problema, a nažalost u današnje vrijeme nikome se neda učiti i svi idu na faks samo zato da ne ostanu na srednjoj školi |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: koji je po vama najlaksi fax? Hoteljersko-turistički o Opatiji. Pogotovo po bolonji, te svi oni koji studiraju tamo kažu da je sprdačina od faksa.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? pari mi se da je faks laksi sta ga na pocetku godine masnije platis. ne vjerujem da ce te neko olako zajebavat, ako ga dobro platis na pocetku godine...
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: fax |
« STS Faust Vrancic
|
mladost »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:06.