Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi koji je po vama najlaksi fax? u Društvo forumu; Nemam pojma, al u Zagrebu, čini mi se VERN i TVZ......

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-12-07, 23:21   #31 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,917
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant
Re: koji je po vama najlaksi fax?

Nemam pojma, al u Zagrebu, čini mi se VERN i TVZ...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 23:25   #32 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Godina: 25
Poruka: 532
grim se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
VERN definitivno. cua sam odf ljudi da je to ka srednja skola
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 23:53   #33 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 22
Poruka: 3,579
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
TVZ nije baš težak kao FER ali ima zajeb... predmeta

ma ja sam čuo da na prometnom samo što cjenik ne visi za kupnju ispita
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 23:55   #34 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,025
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

a kaj je tvz faks?
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 23:57   #35 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

tehničko veleučilište zagreb?

sad sam se prosro negdje

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 00:39   #36 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
to mi ne živce ide jer ispada da tamo samo uđeš i zatražiš diplomu,ima toga svagdi..ja sam uša i zasluženo s njom izaša
A kaj sam ja možda postom ponizila koga ili rekla da je manje vrijedan od nekoga tko je završio nekaj drugo?
Diploma ne znači i znanje. Eto to sam rekla!

Baš kao što ni položen vozački ispit ne znači da znaš voziti, već samo da smiješ!
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 00:41   #37 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-09-07
Poruka: 402
karlitoocar se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar

Ne najlakši, ali jedan od najjednostavnijih za završit je PITUP (Primjena informacijske tehnologije u poslovanju) ima ga u Varaždinu, Zaboku i Sisku, traje 4 semestra....
velika mi je želja to završit, pošto sam se već primil toga, jer ako tu zgorim, nemam šanse ni na jednom drugom
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 00:42   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

A nemam pojma koji je najteži faks...ekonomija mi se čini najteža...onak je dost masivna zgrada...ima ziher prek sto hiljada tona...
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 01:35   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-09-07
Poruka: 402
karlitoocar se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar

lol, zajebancija na prvom mjestu, makar je tema o faksu, ma to se traži...
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 13:37   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-11-07
Godina: 21
Poruka: 172
emma86 se izdvaja iz mase

po nekoj logici lakse je pravo nego promet, ekon i to, jer da si neznam koliko glup mozes nastrebat jer se na pravu nista drugo i ne radi
emma86 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fax

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111