| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi koji je po vama najlaksi fax? u Društvo forumu; Nemam pojma, al u Zagrebu, čini mi se VERN i TVZ...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? VERN definitivno. cua sam odf ljudi da je to ka srednja skola ![]() ![]() ![]()
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: koji je po vama najlaksi fax? TVZ nije baš težak kao FER ali ima zajeb... predmeta ![]() ma ja sam čuo da na prometnom samo što cjenik ne visi za kupnju ispita ![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| charolastra | Re: koji je po vama najlaksi fax? tehničko veleučilište zagreb? sad sam se prosro negdje ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? Citat:
Diploma ne znači i znanje. Eto to sam rekla! Baš kao što ni položen vozački ispit ne znači da znaš voziti, već samo da smiješ!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: koji je po vama najlaksi fax? Ne najlakši, ali jedan od najjednostavnijih za završit je PITUP (Primjena informacijske tehnologije u poslovanju) ima ga u Varaždinu, Zaboku i Sisku, traje 4 semestra.... velika mi je želja to završit, pošto sam se već primil toga, jer ako tu zgorim, nemam šanse ni na jednom drugom ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? A nemam pojma koji je najteži faks...ekonomija mi se čini najteža...onak je dost masivna zgrada...ima ziher prek sto hiljada tona...
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
![]() |
| Tagovi: fax |
« STS Faust Vrancic
|
mladost »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.