| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi koji je po vama najlaksi fax? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: storm_rider Definitivno ekonomija Hrpa naprlitanih kokoši na jednom mjestu, iz godine u godinu... amen... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,700
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? Citat:
![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... | |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? Citat:
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #74 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? Ne znam više. Žalosno je što svakodnevno slušam takve izjave, i iako sama ne studiram ekonomiju, ljuti me to. Znam dosta cura s ekonomije i nisu napirlitane kokoši, već normalne cure. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #75 (permalink) |
| 4nick8or | Re: koji je po vama najlaksi fax? svaki fakultet je po sebi težak onoliko koliko je težak, ja ću prije završit 5 tehničkih fakulteta, gdje mogu upotrijebit logiku i matematiku i fiziku nego neznam pravo gdje je nešto zato što je neko to napisao i to tako se mora naštrebat, ovo su zakoni prirode i tu se može upotrijebiti logika koja me dosad nije prevarila
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #77 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? Citat:
Citat:
![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. | ||
| | |
| | #79 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? koji je po vama najlaksi fax? Misli da je tu ključna riječ po vama, jer jedan faks koji je nekome lagan ne znači da će odma biti i drugome lagan. Nema tako nešto kao lagan faks, samo ono što nekome paše više a nekome manje. Svaki je na svoj način težak/lagan Meni osobno svaki na kome je viša matematika je težak faks
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: fax |
« STS Faust Vrancic
|
mladost »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:48.