| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi koji je po vama najlaksi fax? u Društvo forumu; Vern'... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: koji je po vama najlaksi fax? Po meni defintivno Hoteljerski fax u Opatiji,dobro treba neš malo učit da bi prošao ali globalno gledajući odličan fax,ne moraš sjedit po cijele dane za knjigom,a i imaš 2 h na dan predavanja ![]()
__________________ Glava bez razmišljanja je tvrđava bez vojske Napoleon |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Starter | Re: koji je po vama najlaksi fax? kolko sam uspio vidjet nitko ne spominje kineziološki fakultat kao lagan i to me dosta začudilo pošto sam o njemu slušao uglaovnom o tome kolko je lagan i kak se tamo samo trči, skače i nabija s loptom i kao iz toga se dobije ocjena! Sve one koji tak razmišljaju morat ću ih razočarat jer faks doista nije lagan i to govorim iz vlastitog iskustva! Neznam jel prije bilo lakše pošto sam ja bolonja al sad definitivno nije lako! Prvo te ubiju na vježbama da dobiješ upale mišića, pokosnica, istegnuća tetiva i drugih sranja onda takav moraš sjedit na predavanjima pa opet malo na vježbe, da se one upale prošire, pa još koje predavanje! I onda kad si sa svime gotov moraš još ostat na faksu i vježbat sve te sportove jer imaš kolokvije iz njih, e sad kad sa svim tim završiš ideš doma navečer, naravno umoran ko pas i kao trebao bi učit, al naravno za to si previše stragan i još kad se sjetiš da moraš ujutro na novu porciju vježbi i predavanja, krevet je jedina opcija koja dolazi u obzir! |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-01-08 Godina: 25
Poruka: 35
![]() | Re: koji je po vama najlaksi fax? Koji je po vama najlakši fax? Molim moderatora da izbriše odgovore svih onih koji su studenti samo jednog faksa!!! Kako možete reći Promet, Vern?! Ja sam na FOI-u u Varaždinu pa je li mi može netko reći koliko moj faks uistinu jest?! Ma ne ljutim se, ali mi je smiješno kuda je rasparava krenula.... FOI je, inače, dosta zahtjevan Za druge ne znampozz |
| | |
![]() |
| Tagovi: fax |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:00.