| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fcjan matematika, profesor je uvijek bio pod gasom Tak je i moj,što mi je predavao u ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koji vam je bio omiljeni predmet u O.Š.? | |||
| hrvatski jezik | | 18 | 10.17% |
| engleski jezik | | 30 | 16.95% |
| njemački jezik | | 6 | 3.39% |
| povijest | | 31 | 17.51% |
| zemljopis | | 28 | 15.82% |
| kemija | | 17 | 9.60% |
| biologija | | 12 | 6.78% |
| matematika | | 32 | 18.08% |
| TZK | | 52 | 29.38% |
| likovna kultura | | 20 | 11.30% |
| glazbena kultura | | 14 | 7.91% |
| tehnička kultura | | 16 | 9.04% |
| fizika | | 14 | 7.91% |
| informatika | | 31 | 17.51% |
| vjeronauk | | 10 | 5.65% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 177. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Italija Godina: 18
Poruka: 55
![]() | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? Likovni, informatika i engleski.
__________________ "Pice uklanja banalnost, a kad bi se dovoljno cesto mogao skloniti od banalnosti, mozda bi izbjegao da i sam postanes banalan." (Bukowski) |
| | |
| | #135 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? Matematika, cijele godine ne donesem NIJEDNU zadacu i svake godine odgovaram za 5 a posto nemam nijedne ocjene manje od pet osim 2 jedinice iz zadaca mora mi zakljucit 5 na kraju godine ![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #136 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-08
Poruka: 27
![]() | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? meni je povijest ok u osmom razredu kada ucis svjetske ratove nacizam jugoslaviju....zanimljivo al zavisi koji prof. predaje neki neznaju predavat pa nije ni zanimljivo na njihovom satu |
| | |
| | #137 (permalink) |
| dežurni spammer XD | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? biologija i tjelesni,ta profesorica je brijem bila redovno u strahu ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: bio, koji, omiljeni, osnovnoj, predmet, s koli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:15.