| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? u Društvo forumu; Trebalo mi je par minuta da se sjetim Čini mi se biologija.... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koji vam je bio omiljeni predmet u O.Š.? | |||
| hrvatski jezik | | 20 | 10.26% |
| engleski jezik | | 35 | 17.95% |
| njemački jezik | | 6 | 3.08% |
| povijest | | 36 | 18.46% |
| zemljopis | | 30 | 15.38% |
| kemija | | 19 | 9.74% |
| biologija | | 14 | 7.18% |
| matematika | | 37 | 18.97% |
| TZK | | 56 | 28.72% |
| likovna kultura | | 23 | 11.79% |
| glazbena kultura | | 17 | 8.72% |
| tehnička kultura | | 17 | 8.72% |
| fizika | | 16 | 8.21% |
| informatika | | 33 | 16.92% |
| vjeronauk | | 11 | 5.64% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 195. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #144 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? Ja nikad neću najviše voljeti TZK, koliko to nekome bilo zabavno, meni nije... sportski sam tip i volim sport ali ne volim tjelesni jer je bzvz. ne volim glazbeni jer se nikad ne moram kao ni za tjelesni i likovni potruditi. ta tri predmeta volim, ne mogu reći da ne volim, ali jednostavno mi nisu najdraži. hrvatski ne volim, još bolje MRZIM jer je nastavnica odvratna i toliko mi je zgadila hrvatski i lektire i sve što može biti lijepo. sad za razliku od hrvatskog, engleski obožavam i najbolji i najdraži mi je predmet i ove godine bio jedini za koji sam davala sve od sebe i stvarno radila, učila i dokazivala da mogu. biologiju sam na početku imala lošu nastavnicu kojoj nije bilo bitno dali smo mi šta skužili. na kraju sam dokazala da mogu naučiti sama ali nije blistavo, iako mi se predmet gadi. zemljopis sam voljela, obožavala, ali mi je ova nova nastavnica zgadila i sam predmet i volju za učenjem zemljopisa. povijest mi nije bila ništa posebno, kad sam uzela učiti... svidjelo mi se, ali to se dogodilo zadnji tjedan pred kraj godine . tehnički mi je bljak i uopće me ne zanima. matematika je isto fuj. fiziku volim i to mi ide za razliku od matematike kod koje malo kužim, malo ne. ugl. nisam voljela samo povijest, biologiju i zemljopis... ali moram priznati da sam prolazila s 4, a gradivo mi se temeljilo na slušanju nastavnika. kod kuće bih napisala zadaću i učila engleski i ništa drugo, čak ni za testove nisam učila. sve predmete bih dobila iz testa pozitivno ali nikad nije bilo posebno. engleski je bio istaknut. na završnom testu sa svim lekcijama gramatike kojeg sam se ja jako, jako bojala napisala sam najbolje u razredu (63/66) i samo dvije petice u rezredu, i svi testovi bili 5. zadnji tjedan pred kraj škole učim sve da si podignem ocjene zbog bodova... tako je prošao moj 7. razred. valjda neću tako zbrljati i 8. razred.ali engleski mi je najbolji predmet. najrađe bi bila duplo sati od zbroja svih ostalih predmeta zajedno na engleskom. i općenito mi se sviđaju jezici i nažalost učim samo jedan strani. ali shvatila sam i ja i svi s kojima sam pričala da su nastavnici krivi za djecu i njihove ocjene. HNOS nije napravio ništa korisno u školstvu, osim što je izmučio djecu i napravio puno teži program nego što bi bilo po normalnom. hvala bogu, naši nastavnici čije sam ja predmete voljela, nisu radili po HNOS-u nego su radili lekcije i sve s nama, a ne sjedili i čekali da radimo sami.
__________________ Sportske vijesti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš Zadnji Uredio icegirl : 15-07-08 u 01:47. |
| | |
| | #145 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? Informatika. Sjećam se da sam zbog kompjutora upisal novinarsku grupu samo da pišem tekstove po tada novoj 486ici. Uživancija...
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #146 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? Ah... informatika-fuj išla sam u 5. razredu, bila sam najbolja, bilo je super, igrali smo se, učili i sve je bilo super. ocjene super. imala čiste petice, uvijek bi učitelj pitao mene ako nebi drugi znali i znao je da ja znam. a ove godine neka nova učiteljica došla došla sam jednom na informatiku i htjela se ispisati ali mi nije dala. došla sam samo 4 puta u cijeloj godini i zato mi nije mogla dati 5 za kraj. informatika u školi je odvratna, kompovi su užasni... učiteljica je grozna, na kraju sam odg. i radila neki praktični rad i dobila 5 i onda je rekla "ja vidim da ti to znaš i želiš, samo pošto nisi dolazila, nisi ni znala na čemu smo. bez problema bi mogla imati 5, samo da si dolazila". znam bolje od nje i neda mi 5, mama htjela ići u školu vidjeti šta se događa, zna da sam na kompu 0-24h i da sve radim i sve znam a imam 4 iz informatike... ![]()
__________________ Sportske vijesti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #148 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,608
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? ne to nemože bit lijepo ![]()
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #149 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? pa osnovna mi i nije bila nešto pretjerano draga
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #150 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? zemljopis i povijest najbolji najzanimljiviji i najbolje sam to znao uvijek uvjek sam se volio smijat onima koji se nisu snalazili na karti pa su tražili Japan na karti Evrope i sl. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bio, koji, omiljeni, osnovnoj, predmet, s koli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:30.

Čini mi se biologija.