| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? u Društvo forumu; Biologija - uvijek najbolja zajebancija, nisam se nikad pretrgao od učenja, a nekako mi je ležala. Zemljopis - užasno glupa (... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koji vam je bio omiljeni predmet u O.Š.? | |||
| hrvatski jezik | | 20 | 10.26% |
| engleski jezik | | 35 | 17.95% |
| njemački jezik | | 6 | 3.08% |
| povijest | | 36 | 18.46% |
| zemljopis | | 30 | 15.38% |
| kemija | | 19 | 9.74% |
| biologija | | 14 | 7.18% |
| matematika | | 37 | 18.97% |
| TZK | | 56 | 28.72% |
| likovna kultura | | 23 | 11.79% |
| glazbena kultura | | 17 | 8.72% |
| tehnička kultura | | 17 | 8.72% |
| fizika | | 16 | 8.21% |
| informatika | | 33 | 16.92% |
| vjeronauk | | 11 | 5.64% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 195. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? Biologija - uvijek najbolja zajebancija, nisam se nikad pretrgao od učenja, a nekako mi je ležala. Zemljopis - užasno glupa (sirota je fakat blesava) i zadrta profa koja je izvaljivala sijaset provala i sranja te raznih gluposti koje nisu imale veze sa mozgom, a kamoli sa materijom. Njemački - iako mi je bio težak jer sam se klao sa gramatikom, totalni gušt je bio svaki sat jer je profesor suptilno podjebavao one quasi pametnjakoviće koji su imali učestalie preglupe komentare. Engleski - to mi je bilo 45 minuta odmora taj dan. Nikakvih problema i nikakvih stresova.
__________________ Tko te ljuti, uvali mu kruti! |
| | |
| | #162 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-08-08 Lokacija: Makarska
Poruka: 39
![]() | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? hm,najdraži predmet... To bi definitivno bio ormar, kak si se u njega mogo sakriti to nije bilo za vjerovati
__________________ U današnje doba svi koji koriste Google misle da su doktori. Ali uistinu pravi kreteni su oni koji ga ne koriste uopće. Nije više prvo ispeci pa reci. Sad to glasi Googlaj pa reci... |
| | |
| | #165 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? veliki odmor bi bila super opcija, ali žao mi je, nije predmet... slobodan sat? ![]()
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #168 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,841
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? hrvatski i talijanski jezik
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
| | #170 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-05-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2
![]() | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? povijest, fizika i TZK povijest zato jer nam je profesor bio - ništa ne znaš cijeli razred ti šapče a on nistafiziku zato jer nikad nisam morao uciti sam malo slusam i proctiam i sve sam znao TZK(ubićajeni razlozi) nis ni morao biti na satu isli smo stalno van - ti si lijepo odes pojesti nesto, vrati se znojan i kao da si bio na satu ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: bio, koji, omiljeni, osnovnoj, predmet, s koli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:01.

, pa onda povijest
- ništa ne znaš cijeli razred ti šapče a on nista