| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? u Društvo forumu; Tzuki hvala što si me podsjetio Evo fizika dodana... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koji vam je bio omiljeni predmet u O.Š.? | |||
| hrvatski jezik | | 18 | 9.94% |
| engleski jezik | | 30 | 16.57% |
| njemački jezik | | 6 | 3.31% |
| povijest | | 33 | 18.23% |
| zemljopis | | 28 | 15.47% |
| kemija | | 18 | 9.94% |
| biologija | | 13 | 7.18% |
| matematika | | 34 | 18.78% |
| TZK | | 53 | 29.28% |
| likovna kultura | | 20 | 11.05% |
| glazbena kultura | | 14 | 7.73% |
| tehnička kultura | | 16 | 8.84% |
| fizika | | 14 | 7.73% |
| informatika | | 31 | 17.13% |
| vjeronauk | | 10 | 5.52% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 181. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Veteran | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? Naravno, to sam i napisao kao jednu od svojih vrlina u onoj temu o vrlinama i manama ![]() Btw anketa baš i nije ok, jedino ako je ukupan zbroj postotaka preko 200% a ne 100% :čekić
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? opet sam ja kriva Pa misliš da je to do toga kako je postavljena anketa?! Mislim da sam danas postavila još jednu anketu i sve je OK...tako da nije ni do mog znanja matematike ni do mog znanja postavljanja ankete ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Purger | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? TZk,tehnička kultura i kemija....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? Citat:
Evo idem je dodati ![]() I još zaboravih nadodati da je i meni to bio jedan od naj predmeta Što sam tako zaboravnaaaa..... ![]() Zadnji Uredio eowyn : 19-10-06 u 15:15. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bio, koji, omiljeni, osnovnoj, predmet, s koli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:21.

Pa misliš da je to do toga kako je postavljena anketa?! 

Evo idem je dodati