| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? u Društvo forumu; TZK i kemija... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koji vam je bio omiljeni predmet u O.Š.? | |||
| hrvatski jezik | | 18 | 9.94% |
| engleski jezik | | 30 | 16.57% |
| njemački jezik | | 6 | 3.31% |
| povijest | | 33 | 18.23% |
| zemljopis | | 28 | 15.47% |
| kemija | | 18 | 9.94% |
| biologija | | 13 | 7.18% |
| matematika | | 34 | 18.78% |
| TZK | | 53 | 29.28% |
| likovna kultura | | 20 | 11.05% |
| glazbena kultura | | 14 | 7.73% |
| tehnička kultura | | 16 | 8.84% |
| fizika | | 14 | 7.73% |
| informatika | | 31 | 17.13% |
| vjeronauk | | 10 | 5.52% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 181. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? ja sam obozavala matematiku,zato sam i upisala jebenu matematicku gimnaziju,koja definitivno nije za mene!!! sta cu,promasila sam malo skolu,al jbg... sad je kasno! ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? hrvatski(zato jer je profa bila legenda, zato sad iman uzasnog profesora i mrzin hrv.) i engleski jezik
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? Marenda, kako omiljeni predmet, nijedan mi nije bia drag, iša san priko kurca u školu, da mi tata nije bezobrazni lovaš, nebi završia ni večernju ![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? matematika, fizika, tehnicki ![]() Citat:
ovisi o kojoj se srednjoj skoli radi, neke traze samo ocjene iz matematike, hrvatskog, povijesti i zemljopisa, a neke traze i druge predmete. ako se dobro sjecam zbrajaju se ocjene iz odredjenih predmeta samo za 7. i 8. razred + opci uspjeh na kraju 7. i 8. razreda. svaka skola bi trebala dati detaljniji postupak ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? ............samo engleski jezik.............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: bio, koji, omiljeni, osnovnoj, predmet, s koli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:03.

sta cu,promasila sam malo skolu,al jbg... sad je kasno!