| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? u Društvo forumu; engleski i zemljopis... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koji vam je bio omiljeni predmet u O.Š.? | |||
| hrvatski jezik | | 18 | 10.00% |
| engleski jezik | | 30 | 16.67% |
| njemački jezik | | 6 | 3.33% |
| povijest | | 33 | 18.33% |
| zemljopis | | 28 | 15.56% |
| kemija | | 18 | 10.00% |
| biologija | | 13 | 7.22% |
| matematika | | 34 | 18.89% |
| TZK | | 52 | 28.89% |
| likovna kultura | | 20 | 11.11% |
| glazbena kultura | | 14 | 7.78% |
| tehnička kultura | | 16 | 8.89% |
| fizika | | 14 | 7.78% |
| informatika | | 31 | 17.22% |
| vjeronauk | | 10 | 5.56% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 180. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Tivat,Montenegro
Poruka: 14
![]() | Još sam u OŠ i omiljeni predmeti su mi:zemljopis,TZK i informatika. ![]()
__________________ :Život je takav čupav i dlakav što ga vise briješ k***c dobiješ |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 18
![]() | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? Engleski i TZK, nakon toga povijest i zemljopis. Sve ostalo bilo je katastrofa. Najgori predmeti: fizika i matematika.
__________________ Bolje šutjeti i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju |
| | |
| | #45 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? Ma informatika, malo brljaš na početku sata a kasnije maži igre
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 18
![]() | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? Ja u četiri godine informatike nisam pokrenuo nijednu igru. Vi ste svi srećkovići.
__________________ Bolje šutjeti i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 951
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? meni je puno toga ovisilo o profesoru koji predaje taj predmet.Likovni bi mi vjerojatno bio najdraži,ali ovako mi je bilo među najgorima jer je profesor bio luđak,mislim niko nije imao 5 iz likovnog.Naj predmet mije bio glazbeni jer volim pjevat,iako ne kužim note i to. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bio, koji, omiljeni, osnovnoj, predmet, s koli |
« TŠRB
|
politologija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:45.

Vi ste svi srećkovići.