| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? u Društvo forumu; da vidimo.. najdraži -ljetni praznici, zatim - zimski praznici, zatim - proljetni praznic, a onda sam se još zadovoljil danom (ne)... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koji vam je bio omiljeni predmet u O.Š.? | |||
| hrvatski jezik | | 18 | 9.94% |
| engleski jezik | | 30 | 16.57% |
| njemački jezik | | 6 | 3.31% |
| povijest | | 33 | 18.23% |
| zemljopis | | 28 | 15.47% |
| kemija | | 18 | 9.94% |
| biologija | | 13 | 7.18% |
| matematika | | 34 | 18.78% |
| TZK | | 53 | 29.28% |
| likovna kultura | | 20 | 11.05% |
| glazbena kultura | | 14 | 7.73% |
| tehnička kultura | | 16 | 8.84% |
| fizika | | 14 | 7.73% |
| informatika | | 31 | 17.13% |
| vjeronauk | | 10 | 5.52% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 181. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? da vidimo.. najdraži -ljetni praznici, zatim - zimski praznici, zatim - proljetni praznic, a onda sam se još zadovoljil danom (ne)rada i danom svih svetih... o i da... voljel sam i velki odmor!
__________________ za PAN spreman |
| | |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? meni najdrazi bio likovni.nista nisam imala za ucit, samo sam sjedila i bacala boju po papiru .
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? tak je. fizika i matematika su mi bili najdrazi predmeti (i ostali su). i ponosim se time ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? povijest mi je bila dobra samo u 8 razredu i nes malo u 5 a hrv nikad nisam voljela. bas ga mrzim ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi? Najdraži su mi bili oni predmeti pod kojima sam se mogla zajebavat s prijateljicom. Pisale bismo si papiriće i klebarile i smijale ko dvije budale... a to smo mogle samo pod onim satima kad nismo imale nekog strogog profesora/nastavnika ![]() A sad ozbiljno - hrvatski, povijest, engleski i likovni.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bio, koji, omiljeni, osnovnoj, predmet, s koli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:59.