| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat u Društvo forumu; koliko ste dali? i koliko morate dat za upis u drugu godinu? dal će bit ponavljača? pada godine? ja sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,145
![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat Dala ih 15, uvjet imam, za 9.mi je ostao još jedan da očistim godinu. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,145
![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat Hvala. ![]() Držim fige da i ti u 9. riješiš ovo što ti je ostalo! ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat 11 bodova i jedan ispit od prošle godine...... Ove dane ću počet učit..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat Svaki predmet ti nosi određen broj bodova...... 60 ih je po godini, uvjeti ti znaju bit 42 - 50 bodova....... Meni je 42 uvjet a imam 31 bod......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:59.

nadam se uspjehu... glupo mi je upisat ponavljačku ili parcijalu... zato moram dat uvjet.