| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat u Društvo forumu; Bravo svima! Čestitam! Ja sam to odavno riješila, ali sam se tek danas bila upisat. :lijena: Neukrotiva, šta sad? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat Bravo svima! Čestitam! ![]() Ja sam to odavno riješila, ali sam se tek danas bila upisat. :lijena: Neukrotiva, šta sad? Imate li dekanski?
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #102 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat Citat:
hvala ![]() naravno da ce doci treba samo vjerovat u sebe, kako ja ne polazem nista a onda kad krenem, ne zaustavljam se ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! | |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat planirala sam dati jos 3 ispita u 9. mj. koja sumi ostala iz 3. godine... ALI naravno da nisam nis takla i sve sam odjavila ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #104 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat sazna danas da san pa neki ispit yey ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: ispod breze bijele Godina: 21
Poruka: 333
![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat dao 1...7 more to go...wooooooohooooooo ![]()
__________________ opušteno, opušteno....ili easy, easy...ili izzy, izzy...znači daj dva izzy-ja za stol |
| | |
| | #108 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat Kod nas su ukinuti još prošle akademske godine......... Po Bolonji oni ne postoje.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat Citat:
reko ZAJEEEEBI nama to treba...bila kuka i motika i uglavnom još imamo dekanske ![]() | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat kod mene su dekanski rokovi bili samo u "izvanrednim" situacijama.. samo prosle i ove godine..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:40.

treba samo vjerovat u sebe, kako ja
ne polazem nista a onda kad krenem, ne zaustavljam se
kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!

naravno da nisam nis takla i sve sam odjavila