| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat u Društvo forumu; kod nas svaki predmet nosi jednaki broj bodova,i ja mislim da je to 7.... 7 predmeta moramo dat za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat kod nas svaki predmet nosi jednaki broj bodova,i ja mislim da je to 7.... 7 predmeta moramo dat za uvjet.... i 3 smijemo prenjet u drugu god... a tjelesni nam se ne ocjenjuje. i kod nas je za ponavljačku 4 predmeta,za parcijalu 5... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat Kod nas ima kolegija koji nose 2,3,4 i 5 bodova. Tjelesni nosi 1 po semestru, a moraš se za taj jedan namučit k'o konj. Hvala Bogu da sam ga se riješila! ![]() Uvjet za višu godinu je skupiti 50 ECTS-a, a ovaj ispit koji mi je ostao nosi 4. Znači da sam od ove godine dosad skupila 56. ![]() Kod nas je pad ako imaš manje od 30. Ako imaš 30 možeš upisat parcijalu/međugodinu, ali samo 10 ECTS iz više godine (znači 2, maksimalno 3 kolegija). Ako imaš 40 možeš upisat 20 ECTS-a iz više godine (4 ili 5 kolegija).
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. Zadnji Uredio M@tej@ : 23-07-08 u 12:24. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat joj i kod nas se za tzk moraš namučit a ne nosi bod... npr u jednom semestru smijemo samo 2 puta izostati ako izostanemo više nema potpisa.... pa onda moramo odrađivati... a na ztk nam da da šetamo oko mostova,ili da šetamo u krug oko igrališta i ako te vidi da si sjeo ili zapalio on ti da minus kao da nisi ni bio... grozno... -mateja je uzorna studentica ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat Ma meni je taj tjelesni užasan i nepotreban. Mi možemo birati na što želimo ići - atletika(trčanje), plivanje, odbojka ili teretana. Problem je u tome što je sve u užasno glupo vrijeme. Npr.trčanje je uvijek u 14 ili 15 sati kad je ono najveće sunce (trčimo na stadionu od NK Rijeka). Nemaš se gdje presvuć nego se skrivaš iz auta i zadnji put kada dođeš ti štopa vrijeme za 6 krugova. U teretanu možemo ići isključivo u ovo jednu koja uopće nije u gradu nego moraš busem do nje. I isto je u neko blesavo vrijeme, između 2 predavanja. Uglavnom, kako god, izgubiš barem 2 sata na taj jebeni tjelesni. I naravno, kao ni kod vas, nema zabušavanja. A mora netko i to. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Banned | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat grozno,al dobro vi bar možete birat... a mi ko budale šetamo/trčimo oko mostova il igrališta... ili igramo kao neku košarku...a kad smo u teretani onda je to sprdačina... cure su obično na onim sparavama di se šire noge ili na biciklu a dečki kao bildaju.... ko će više dić... ma smiješno... -samo ti ostani uzorna studentica zdravo je to ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat dala sam 10 ispita (uvjet), ostala su mi jos 3, nesto od toga cu dat u 9. mj, a nesto cu prenest u 4. godinu ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:18.

Hvala Bogu da sam ga se riješila! 

zdravo je to