| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat u Društvo forumu; brao shelby... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat brao shelby ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat Citat:
![]()
__________________ S cigaretom u ruci i bolom u duši uzdah mi se ote jebem te živote | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat mi smo imali ove godine 9 ispita onako poštenih i svaki nosi različit broj bodova (od 17 do 1,5) i nama je uvjet za sljedeću godinu to da moramo dat sve ispite inače ajmo opet ostao mi je još 1 u 9. mj.
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat dal sve osim dve matise koje cu prebacit u drugu godinu, tj. parcijalu cu upisat....cudo, al uspel sam u jednom danu zdimit tri najteza ispita....hehe....a sad se dalje lakse dise i razmislja....
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:36.

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.