| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat u Društvo forumu; sorry mab ja vidio da je pisalo trebao....moj bed... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat dao sve kaj sam mislil...iam za parcijalu...ove godine vise nista...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #37 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat Dala 77. Još imam 10 (+ 4 izborna ali to je bezveze) do diplome. U 9. mj. planiram riješiti izborne i 4 obvezna.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat Apsolvent sam ... Fala bogu ja nisam imao nikakvih bodova (nego si u pocetku mogao prenijeti 2 ispita u sljedecu godinu ,,, a sa 3/4 nepolozena ispita upisati parcijalu ,,, sve do bolonje kad su nas bezuvjetno pustali u visu godinu studija (trecu i cetvrtu) pa makar ih imao 20 za poloziti ) ...Ostala su mi jos 1 iz druge, 3 iz trece i jedan iz cetvrte godine ... Od tih 5 ovaj iz druge je najtezi ... ![]() A dao sam ih 31 ,,, i od toga barem 18 posteno zeznutih ispita ... Pa valjda cu nekad i ovh 5 najzeznutijih rijesiti ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... Zadnji Uredio edhembeg : 22-08-08 u 19:34. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat Riješila sam i taj danas. I to s izvrsnim. ![]() Sad idem ljenčarit.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:29.

I to s izvrsnim.