| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat u Društvo forumu; čestitam mateja ja idući tjedan imam....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Banned | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat ne znam di bi ovo napisala,napisat ću tu... jebeno sam se naživcirala. zamislite vi,kod nas su kreteni od profesora stavili 2 ispita u isto vrijeme,isti dan isti sat,sve isto,,,i ajd kak da ja sad izađem na oba.... lijepo ću se žalit u ponedeljak...ne može to tako...ja želim pisat oba a ne mogu,jel su u isto vrijeme,,,pa oni nisu normalni..jel se to i kod vas događa? @mateja hvala ![]() |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat Citat:
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat Razumijem kako ti je. Ja ponekad imam osjećaj kao da se oni dogovore da stave rokove iste dane i u isto vrijeme. To nije nimalo fer prema nama studentima, ali ih očito nije briga. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat ajde ajde....nemoj se nervirat radi budala...ja sam odavno skuzil da to radit nema smisla...jednostavno ak mogu pokusam sredit stvari al ak nejde nejde...jebem im mater i onda pisem mailove i njima i asistentima i svim zivima koji imaju veze s tim predmetom i fino si sredim da to polozim neki drugi dan...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 453
![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat to se pod HITNO treba javit dekanu i gotovo...ako neželiš kod dekana onda voditelju(profesor)koji je zadužen za pojedine sveučilišne studije pod obavezno to prijavi!!!
__________________ Svi smo mi Don ka ĆUNA |
| | |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste ispita dali,i koliko još planirate dat To je bio problem na našem faksu..... Fora je u ovome - profesori na početku akademske godine predavaju rokove za cijelu godinu....... Svatko preda svoj rok bez da se konzultira s drugima...... Zadatak voditelja studija je da to sve zajedno pogleda i da riješi......... I čak ne smiju biti 2 ispita u istom danu i razlika među rokovima manja od 15 dana........ Na kraju - sa jakim studentskim zborom taj problem je rješiv.......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:58.

ja ću poludit...moram dat uvijet,a stavili su mi 2 puta u isto vrijeme 2 ispita...